Exclusieve Super Mario Bros. Anniversary-producten beschikbaar in de My Nintendo Store

thumbnail

Dit jaar is het 35 jaar is geleden dat de originele Super Mario Bros. in Japan werd uitgebracht. Om dit te vieren zijn er nu diverse producten met Super Mario Bros. 35th Anniversary-thema beschikbaar om te pre-orderen in de My Nintendo Store.

De kledingcollectie omvat diverse speelse prints van Mario en zijn vrienden. Naast verschillende gewone T-shirts is er ook een longsleeve T-shirt en een hoodie-design. Alle kledingstukken zijn verkrijgbaar in kindermaten vanaf 3 – 4 jaar en volwassen maten tot 2XL, zodat de hele familie zich in Mario-kleding kan steken. Onder de jubileum-accessoires vinden we bekers, thermosflessen en draagtassen, elk met een andere opdruk.

Daarnaast zijn er nu knuffels uit de Nintendo Tokyo Exclusive Collection beschikbaar om te pre-orderen. Deze waren voorheen alleen verkrijgbaar in de Nintendo Tokyo-store in Japan. De knuffels zijn tussen de 20 en 22 cm hoog en er zijn vijf varianten: Kat-Mario, Propeller-Mario, Pinguïn-Mario, Tanuki-Mario en Schoen-Mario. Mooie verzamelobjecten voor de oudere fans, en heerlijk knuffelbare metgezellen voor de jongere fans.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x