Evil West  is nu verkrijgbaar

thumbnail

Evil West, de nieuwe third-person action game van Flying Wild Hog en Focus Entertainment, is nu verkrijgbaar! Dit spectaculaire avontuur verplaatst spelers naar een macabere, nooit eerder vertoonde fantasy-versie van het Wilde Westen, waar ze het moeten opnemen tegen bloeddorstige monsters in stijlvolle gevechten.

Evil slaapt niet… maar bloedt wel!
Een duistere gesel teistert het wilde westen van Amerika. Als één van de laatste agenten van een geheim vampierjachtinstituut, vorm jij de laatste verdedigingslinie tussen de mensheid en een diepgeworteld kwaad dat nu uit de schaduwen komt. Word de nieuwe superheld van het Wilde Westen, reken af met de vampierdreiging en red Amerika!

Geniet van vloeiende, explosieve gevechten met je vuurwapens, gauntlet en gadgets. Vermoord de monsters op je pad in stijl, als eenzame jager of samenwerkend met een vriend. Volg het verhaal, verken je omgevingen en verbeter je wapens en jachtgereedschappen. Ontgrendel nieuwe krachten om de monsters steeds efficiënter te slachten, vorm je eigen speelstijl en roei de bovennatuurlijke hordes uit.

Evil West is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Koop je fysieke exemplaar in de Focus Entertainment Store voor een exclusieve, omkeerbare hoes.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx