Everybody 1-2-Switch! verschijnt op 30 juni en laat je genieten van gezellige games

thumbnail

Verander elke bijeenkomst in een feestje vol multiplayer-plezier wanneer Everybody 1-2-Switch! op 30 juni verschijnt voor de Nintendo Switch. Deze verzameling zeer toegankelijke games is speciaal gemaakt voor gelegenheden waarbij veel mensen bij elkaar komen. Speel samen met je vrienden op allerlei manieren, inclusief games met een Smart Device-stand die het mogelijk maakt om met maximaal 100 spelers in dezelfde ruimte te spelen.

Met Everybody 1-2-Switch! maak je een feestje van je volgende samenzijn met vrienden, familie of wie dan ook, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of op vakantie. Geef elke speler een Joy-Con-controller of laat iedereen gebruik maken van een compatibel smartapparaat om teamgebaseerde games te spelen, onder leiding van je gastheer, het paard Horace. Speel met 2-8 spelers in de Joy-Con-stand of zelfs tot 100 spelers in de telefoonstijl** voor ultiem multiplayer-plezier!

Everybody 1-2-Switch! heeft diverse games en spelstanden voor elk feestje. Zo kun je bijvoorbeeld:

 • Met je telefoon foto’s maken in de echte wereld om een bepaalde kleur te evenaren in de game Kleurkiekjes
 • Als team samenwerken om een ballon zo groot mogelijk op te blazen zonder dat hij knapt in Ballonnenbonje
 • Je teamwerk tot het uiterste beproeven in IJssalon, waarin je de klanten van een ijssalon moet bedienen
 • Je kennis en reactievermogen testen in Weetjesweter, waarbij een milliseconde het verschil tussen winst en verlies kan maken. Je kunt ook samen met je gasten jullie eigen quizzen samenstellen, dus maak het persoonlijk!
 • Relaxen met een klassiek gezelschapsspel, Bingo à gogo, maar met een nieuwe twist – speelbaar op smartapparaten
 • En veel meer!

Veel van de games hebben diverse varianten die de regels veranderen of een extra uitdaging toevoegen, zodat spelers niet snel uitgespeeld raken.

Wil je meer weten over deze game? Onlangs kwamen contentmakers van over de hele wereld naar Japan om samen Everybody 1-2-Switch! te spelen. Bekijk een video van dit evenement om inspiratie op te doen voor je volgende feestje: https://youtu.be/zrC8eoHYimI

Videomaker Rutger Vink, ook wel bekend als Furtjuh op YouTube, mocht namens de Benelux als een van de eersten de game ervaren. Hij pompte ballonnen op, veranderde in een samoerai en speelde samen met 99 andere personen stoelendans. Binnenkort deelt Rutger ook zijn eigen ervaring met Everybody 1-2-Switch! op zijn kanalen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx