Europese TEKKEN Cup keert terug vanaf juli!

thumbnail

Bandai Namco Europe is blij om aan te kondigen dat na het succes van de eerste editie, vanaf juli, de Europese TEKKEN Cup terugkomt!

De Europese competitie zal zich stap voor stap ontvouwen voor de komende zes maanden, van juli tot december 2023. Acht verschillende regio’s organiseren in die periode hun eigen kampioenschap en aan het einde van het seizoen krijgen de twee beste spelers van elke regio de kans om deel te nemen aan de Europese TEKKEN Cup-finale.

Dit jaar zal elke regio zijn eigen kampioenschap organiseren en zal er geen regiofinale zijn. Aan het einde van het seizoen zullen zestien spelers het tegen elkaar opnemen in een eindtoernooi dat in een van de acht regio’s wordt georganiseerd. TEKKEN Championship wordt gehouden in Italië, D.A.CH (Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk), Spanje, Benelux, Polen, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk & Ierland en de Scandinavische regio. Ga voor meer informatie naar https://tekkencup.eu.

Deelnemers kunnen deelnemen aan grote evenementen in hun respectieve regionale kampioenschap, waar ze een grote hoeveelheid punten kunnen verzamelen! Elke regio organiseert ook onafhankelijke toernooien, die door de gemeenschap worden georganiseerd en nog een kans zijn om extra punten te verdienen.

De Europese TEKKEN Cup duurt zes maanden en eindigt midden december met de finales. Spelers kunnen zich nu al inschrijven via deze link: https://tekkencup.eu.

Toernooiorganisatoren die een Dojo hebben in de TWT kunnen ook deelnemen aan de Europese TEKKEN Cup door naar de Esports TEKKEN Portal te gaan en hun Dojo toe te voegen als community-evenement!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx