Europese sportsterren vol lof over Wii Sports Resort

thumbnail

Voor de promotie van het Wii MotionPlus-accessoire en het nieuwe Wii Sports Resort, heeft Nintendo een winnend team samengesteld van jonge en veelbelovende sportsterren uit Europa. Wii Sports Resort wordt op 24 juli 2009 in Europa uitgebracht.

Naast sporten als boogschutten, basketbal, golf, tafel tennis en zwaardvechten, bevat dit spel ook games als Power Cruising, Wakeboarding, Swordplay en Frisbee. Om aan te geven hoe authentiek de game is en om de nauwkeurige gevoeligheid van het nieuwe Wii MotionPlus-accessoire te demonstreren, bundelen de Spaanse kampioen boogschieten Gema Buitron, de succesvolle basketballprof Danilo Gallinari, golfprof Melissa Reid, professioneel tafeltennisser Darius Knight en kendokampioen Wesley Haeke hun krachten om gezamenlijk te schitteren in Nintendos nieuwste reclamecampagne.

De sporters verschijnen vanaf juli in print-advertenties, point of sale-materiaal, tv-reclames en online media. Over het nieuwe Wii Sports Resort en het accessoire dat de revolutionaire Wii-afstandsbediening nog nauwkeuriger maakt, hadden de sportsterren het volgende te zeggen:

Darius Knight: Professioneel tafeltennisser Engeland
Ik vond de besturing met de Wii MotionPlus in Wii Sports Resort fantastisch! De besturing werkt uiterst precies. Elke draai van mijn pols werd trouw weergegeven en ik merkte dat ik mijn afstandsbediening net zo vasthield als mijn batje om het gewenste effect te krijgen. Ik kon zelfs een backhand met spin maken! Ik vond het heel uitdagend en kon niet stoppen met spelen tot ik mijn sport ook in de virtuele wereld tot in de puntjes beheerste!

Wesley Haeke: Kendokampioen België
Toen ik zwaardvechten speelde in Wii Sports Resort, verbaasde het me hoe realistisch het Wii MotionPlus-accessoire het spel maakte. Ik moest de controller exact zo vasthouden als een Shinai om de gewenste nauwkeurigheid te bereiken, en ik gebruikte houdingen als jodan no kamae om mijn tegenstander uit te schakelen, net als tijdens echte toernooien. Als je in dit spel wilt winnen, komt het aan op concentratie, geduld en precisie, net als in het echt.

Melissa Reid: Golfprof Engeland
Ik had wel verwacht dat Wii MotionPlus nauwkeurig zou zijn, maar dit overtrof mijn verwachtingen! Elke rotatie van mijn lichaam en de manier waarop ik de afstandsbediening vasthield werd weergegeven in Wii Sports Resort. Het was fijn om te kunnen kiezen uit drie, negen of achttien holes. Soms had ik zin in een snel potje, een andere keer wilde ik er wat meer tijd aan besteden. Het ziet er allemaal ook erg mooi uit. Geloof me, het was niet gemakkelijk een Birdie te slaan en ik heb ook wel een tijdje in de Rough doorgebracht!

Danilo Gallinari: Basketballprof Italië
De Basketball three-point-uitdaging in Wii Sports Resort was fantastisch. Dankzij de precisie van Wii MotionPlus moest ik me goed concentreren om de ballen door de ring te mikken. En daarbij voelde ik zeker de druk van de tikkende klok. Wii MotionPlus vereist precisie en neemt geen genoegen met een halfslachtige zwieper. Je moet het echt met overtuiging doen!

Gema Buitron: Kampioen boogschieten Spanje
Het was indrukwekkend om te zien hoe nauwkeurig mijn sport door het spel werd weergegeven! Ik vond het prachtig hoe de levels steeds moeilijker werden en ik bij mijn schot steeds beter rekening moest houden met de afstand en wind. De nauwkeurigheid was opmerkelijk en ik merkte dat ik me echt moest concentreren om hoge scores te halen. Ik was in het bijzonder onder de indruk van de manier waarop de afstandsbediening een echte boog representeert, waarbij de Wii-afstandsbediening dienst doet als de feitelijke boog en ik de Nunchuk als de pees naar achteren moest trekken om de kracht van het schot te bepalen.

Alle games in Wii Sports Resort maken optimaal gebruik van het nieuwe Wii MotionPlus-accessoire dat bij het spel wordt geleverd. Dit accessoire kan direct op de onderkant van de Wii-afstandsbediening worden bevestigd om de spelbeleving nog overtuigender en realistischer te maken.
Zoals de topsporters al ontdekten, registreert Wii MotionPlus heel exact elke draai van de arm en de hoek waarin de Wii-afstandsbediening wordt bewogen. Haardoor wordt een ongekend nauwkeurigheidsniveau bereikt.

Op 24 juli wordt Wii Sports Resort inclusief Wii MotionPlus in Europa gelanceerd. Vanaf deze dag kun jij samen met familie en vrienden genieten van 12 sporten zonder je huis te hoeven verlaten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Hangt vanaf wat je leuk vindt. Niet iedereen heeft dezelfde smaak., dat blijkt maar weer.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  dit is toch 3x niks!! Echt ik snap niet dat mensen dit soort spellen leuk vinden.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  geen NL sporter maar wel een belg… ze hebben zeker gedacht, nintendo benelux, dan is benelux het land…


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx