Europa krijgt ook roze Dual Screen Lite

thumbnail

Niet alleen de roze PlayStation 2 zal naar Europa gaan komen. Ook de Pink edition van de Dual Screen Lite zal hier gaan komen. Vanaf 27 oktober zal de hardware hier in de winkels liggen. De meiden onder ons zullen dus nog even geduld moeten hebben. In Japan is de apparatuur inmiddels al langere tijd beschikbaar in het kleurtje roze.

De afmetingen van de DS Lite edition bedragen 133 mm x 73,9 mm x 21,5 (lbh) zoals al langer bekend. De normale grootte van een Dual Screen is 148,7 mm x 84,7 mm x 28,9 mm. Ook het gewicht van het kleinere broertje is logischerwijs wat minder geworden. Zo is de DS afgeslankt naar nog maar 218 gram. De normale versie weegt zo’n 275 gram en is daarmee dus zo’n 20% zwaarder. Ook kunnen GameBoy Advance spellen afgespeeld worden. Uiteraard zal de handheld ook over WiFi-netwerkfunctionaliteiten beschikken waardoor ook online gespeeld kan worden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box