Eurogamer kritisch over MGS4, IGN waardeert game met 9.9

thumbnail

De IGN heeft diens review van Metal Gear Solid 4 af weten te krijgen en gaf de game een 9.9. Het spel krijgt voor haar Lasting Appeal (replay waarde) een 9.5, wat de algehele score van een 10 afhoudt. Het spel wordt echter gezien als verslavend en je wilt als speler het spel constant maar weer opnieuw uitspelen door de schitterende cut-scenes en de verschillende wapens en items. De graphics zouden verder het uiterste uit de PS3 halen en de technische mogelijkheden goed uitbeelden.

[spoiler]De Eurogamer is wat negatiever over het spel. Zij gaven het spel slechts een 8 uit 10 score. De enige tegenstander van Metal Gear Solid 4 is Metal Gear Solid 4 zelf volgens de website. Het is weer meer van hetzelfde, wat de fans ongetwijfeld zullen waarderen, maar het is volgens hen tijd voor wat nieuws en tijd om verder te gaan. Dat het dan ook erg is dat Snake streft in het spel kan niet gezegd worden volgens de Eurogamer. Je vindt de review hier. Die van de IGN kun je hier nalezen.[/spoiler]

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box