ESO: Greymoor – Vampire Week info, video’s en stream

thumbnail

Graag laten we weten dat deze week volledig in het teken staat van ESO-Vampieren. Vampieren – maar ook weerwolven, heksen en andere kwaadaardige monsters – zijn een belangrijk onderdeel van het aankomende nieuwe hoofdstuk ESO: Greymoor, dat lanceert op 26 mei voor PC en Mac, en op 9 juni voor Xbox One en PlayStation 4. Deze week hebben we gezocht naar wat de rol van deze bloedzuigers is in Greymoor en ESO in zijn geheel.

Maandag previewden we enkele gothic verhaallijnen van Greymoor, het “monster creation”-proces van het team van ontwikkelaars, en hoe het allemaal samenhangt in een jaarlang, onderling verbonden verhaal. Aanvullend hebben we de bijhorende Fear the Dark Heart of Skyrim story video vrijgegeven die enkele van de monsters toont.

Vandaag beschrijven we enkele van de aanstaande veranderingen in de Vampire skill line, onze doelen voor de vernieuwde en verse vaardigheden, en hoe het systeem nu zinvoller en leuker is. We hebben ook een “Re-Vamped” overzichtsvideo van de skill line uitgebracht waarin enkele van de geweldige kenmerken van het vampier-zijn worden getoond.

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Naar boven