ESO: Flames of Ambition DLC brengt 2 nieuwe dungeons, een nieuw Champion System

thumbnail

De The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition DLC game pack is nu live en beschikbaar voor aankoop op Xbox One en PlayStation 4. Deze DLC bevat 2 epische, nieuwe dungeons en is de start van Gates of Oblivion, het jaarlange avontuur van 2021. Daarnaast is Update 29 gelanceerd voor Xbox One en PlayStation 4, met daarin een hoop gratis aanpassingen en verbeteringen voor alle spelers, waaronder een verbeterd Champion System voor spelers met een hoog level.

In de DLC en de gratis patch voor het basisspel vinden spelers:

 • Twee nieuwe dungeons: Black Drake Villa en The Cauldron
 • De eerste delen van het verhaal in het jaarlange avontuur van 2021 – Gates of Oblivion
 • Nieuwe beloningen, waaronder item sets, Achievements en items
 • Een update van het Champion System en een verbeterd character sheet
 • En nog veel meer!

TWEE NIEUWE DUNGEONS: Black Drake Villa en The Cauldron
In Black Drake Villa werken spelers samen met de avontuurlijke Wood Elf-verkenner Eveli Sharp-Arrow en doorzoeken ze de verborgen archieven van een eens zo trots herenhuis dat nu de thuisbasis is van monsters en brandstichters. Spelers kunnen meer te weten komen over Black Drake Villa op de website van ESO.

In The Cauldron heeft de cultus van de Waking Flame de plaatselijke dorpsbewoners tot slaaf gemaakt en graaft nu sinistere ruïnes in een lang vergeten mijn. Met de hulp van de Dremora Lyranth zullen spelers zich een weg banen door Daedric-vijanden en sekteleden, de gevangenen bevrijden en een einde maken aan hun plannen. Spelers kunnen meer lezen over The Cauldron op de website van ESO.

UPDATE 29: Verbeterd Champion System, verbeterd Character Sheet en meer
Met het opnieuw ontworpen Champion-systeem kunnen spelers hun personages beter afstemmen op hun gekozen speelstijlen met behulp van drie bijgewerkte constellatiegroepen. De wijzigingen introduceren ook een champion bar, waardoor spelers maximaal vier krachtige passieve voordelen voor elk sterrenbeeld kunnen plaatsen.

Naast het nieuwe Champion System bevat Update 29 andere verbeteringen en fixes, waaronder een bijgewerkt character sheet met geavanceerde statistieken. Spelers zullen nu beter zien hoe veranderingen in hun personage (of het nu via Champion Points, vaardigheden, uitrusting of attributen is) van invloed zijn op hun effectiviteit.

Spelers kunnen de Flames of Ambition DLC via een ESO Plus membership verkrijgen, of kunnen het met Crowns uit de in-game Crown Store aankopen. De patch notes met alle details van Flames of Ambition en Update 29 vind je terug op onze officiële fora.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box