Er komt zeker geen White Knight Chronicles 3

thumbnail

Via de Twitter heeft Kusuda Yoshiaki van Level 5 onthuld dat er zeker geen White Knight Chronicles 3 zal gaan komen. Het tweede deel is inmiddels in de maak voor de PlayStation 3 maar de man geeft aan dat het hier niet gaat om een trilogie. Een derde deel zal er dan ook zeker niet gaan komen volgens de woordvoerder. Of het tweede deel ook in Europa en Amerika uit zal gaan komen is tevens nog onduidelijk. Het is dus nog even met de billen knijpen of deze bekend gemaakt zal gaan worden in de nabije toekomst.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

Heb me nooit verdiept in deze game dus het interesseert me eigenlijk helemaal niks.

Anoniem

Ik ken het hele spel eigenlijk niet. Voor mij is dit geen belangrijke titel, deze sla ik in ieder geval over.

Anoniem

het tweede deel zal net zoals het eerste deel 1 of 2 jaar later in Europa verschijnen, denk ik.

Anoniem

niet echt geweldig..

Anoniem

Is toch geen top franchise, dus het zal mij aan mij aars roesten of er een deel 3 komt.


Naar boven
5
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x