Enkele screens van Metal Gear Solid 4

thumbnail

Op de Tokyo Game Show heeft Hideo Kojima enige tijd terug het een en ander onthuld rondom de game Metal Gear Solid 4. Het gaat hierbij om nieuwe characters in de vorm van wapenhandelaar Drebin, Akiba, een lid van Meryl Silverburgh’s unit, en Sunny, de wees geworden dochter van Olga uit Metal Gear Solid 2. Elk van hen werd in de trailer laten zien, welke overigens ook een interessante comeback van Metal Gear Ray en Metal Gear REX liet zien.

Ook nieuw aan deze versie is het innovatieve Threat Ring-systeem. Als vervanging voor de on-screen alerts in de voorgaande games dient deze nieuwe feature als waarschuwingsinstrument om Snake geconcentreerd te houden. Als de ring wit is betekent het dat de kust veilig is en dat hij niet direct gevaar zal lopen. Als de kleur verandert van kleur zal er meer gevaar op de loer liggen. Ook nieuw zijn het moderne CODEC communicatie systeem en de mogelijkheid tot het wijzigen van je wapens.

Het gebruik van de SixAxis werd ook nog even benadrukt. Zo kun je bij verticale bewegingen met de controller uit je schuilplaats komen. Als je met de controller schudt kun je de Snake OctoCamo resetten naar de standaard settings. Snake kan verder een samenwerking aan gaan met lokale militie door ze bij hun aanvallen te helpen of ze bruikbare items te geven.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx