Emergency 2012 voor de PC aangekondigd

thumbnail

Uitgever Deep Silver te Planegg, dichtbij München, Duitsland, en ontwikkelaar Quadriga Games (Potsdam-Babelsberg, Duitsland) werken samen aan EMERGENCY 2012, een nieuwe PC titel in de populaire EMERGENCY serie.

Ralph Stock, CEO van Quadriga Games en bedenker van de EMERGENCY serie zegt: “EMERGENCY 2012 voegt nieuwe, trendzettende hoogtepunten toe aan de EMERGENCY productgroep en biedt nieuwe spel mogelijkheden. In Deep Silver hebben we een sterke partner voor marketing en distributie gevonden. In deze samenwerking kan Quadriga Games zich volledig concentreren op haar kerncompetenties als ontwikkelaar.”

“EMERGENCY is een gevestigde naam met een schare trouwe fans, bekend om de unieke mix van real-time strategie en reddingssimulatie. Daarom zijn wij erg blij dat we EMERGENCY 2012 mogen uitgeven”, aldus Georg Larch, Internationaal Marketing Director bij Deep Silver.

De nieuwe EMERGENCY 2012 voor PC is al in de maak en de release staat gepland voor het 4e kwartaal van 2010. Deep Silver geeft de titel uit in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavië, Spanje en andere Europese landen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  eindelijk en emergency spel ik heb er lang op gewacht:clap::):o

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Ik hoop dat ie mooi word!


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx