Electronic Arts en BioWare kondigen Dragon Age: Dreadwolf aan

thumbnail

De volgende game van Electronic Arts en BioWare heeft eindelijk een officiële naam. Dragon Age: Dreadwolf is de titel van het volgende avontuur in het land van Thedas.

Solas, de Dread Wolf, maakte zijn debuut in Dragon Age: Inquisition en gaat een prominente rol spelen in het nieuwe deel. Sommigen zeggen dat hij een oude elfengod is, terwijl anderen zeggen dat hij een verrader is van zijn volk. Zijn motieven zijn in ieder geval ondoorgrondelijk en zijn methoden soms twijfelachtig, waardoor hij bekend staat als iemand die duistere en gevaarlijke spelletjes speelt.

Het suggereert eindeloos veel mogelijkheden voor de koers van het verhaal, maar de kern van het verhaal wordt – zoals in alle voorgaande delen – gevormd door de speler. Spelers die nieuw zijn in de wereld van Dragon Age hoeven zich geen zorgen te maken over het feit dat ze de slechterik nog niet hebben ontmoet. Hij stelt zichzelf netjes voor wanneer de tijd rijp is. Een korte aankondiging over zijn terugkeer deed hij al in 2018 met #TheDreadWolfRises.

De game wordt niet dit jaar uitgebracht, maar we komen wel steeds dichter bij het volgende avontuur in de reeks. Solas is druk bezig met de voorbereidingen van zijn plan en deelt hier later dit jaar meer informatie over.

Vergeet ook niet om Dragon Age te volgen op TwitterInstagram of YouTube, of bezoek https://www.ea.com/games/dragon-age voor de nieuwste updates.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2824
  1 jaar geleden

  Was de meest mysterieuze karakter uit Inquisition.Toch wel verassend dat deze zo een grote rol gaat hebben gezien hij voornamelijk schitterde in dlc.Ben vooral erg benieuwd naar de tevinter Imperium waar we ook eindelijk wat van te zien gaan krijgen.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx