Electronic Arts en BioWare brengen een ode aan alles wat met Dragon Age te maken heeft

thumbnail

De dag om iedereen te bedanken is gekomen! BioWare vindt het geweldig dat fans elk jaar Dragon Age Day vieren en waardeert iedereen die dat doet. Dragon Age Day werd officieus gelanceerd door fans, voor fans, in de herfst van 2018 door Teresa Murguia, met een klein team van oprichters waaronder ook Angela Mitchell, Savvy B. en Alistair SM James, plus de voormalige deelnemers Ghil Dirthalen en Andrastini. De waardering voor het team achter Dragon Age Day, die de community keer op keer samenbrengt en tegelijkertijd inclusiviteit en toegankelijkheid ondersteunt met een bijdrage aan Able Gamers, is enorm!

In die geest brengt BioWare een ode aan de geweldige community door unieke en fantasierijke bijdragen van fans in de schijnwerpers te zetten. Zo worden er de hele dag ongelooflijke originele creaties getoond op social media, nieuwe Dragon Age-merchandise items uitgebracht op Dark Horse Direct, Gaming Heads en de BioWare Gear Store, en talloze cadeaubonnen weggegeven. Kans maken om te winnen doe je door je berichten te markeren met #BioWareGiveaway op Twitter. Apex Legends doet ook mee: met de Highland Ravager Weapon Charm die is gebaseerd op Dragon Age, en die tussen 2 december 2021 en 4 januari 2022 beschikbaar is voor EA Play-leden.

Daarnaast organiseert het team van Dragon Age Day diverse evenementen: liefdadigheidsveilingen met items van Dragon Age-fanartiesten, Twitch Livestreams met schrijf-, teken- en meme-uitdagingen, en video’s met persoonlijke inzichten van de Dragon Age-fancommunity (de vraag van dit jaar: “Wie is je favoriete Dragon Age-metgezel/personage, en waarom?”). De volledige lijst met activiteiten vind je hier.

BioWare staat continu versteld van de gepassioneerde, gevarieerde, inspirerende en creatieve community die de ontwikkelaar vergezeld in het land van Thedas. Van boeiende fan-fictie, schitterende personage-illustraties en geavanceerde cosplay tot thematische bruiloften, verjaardagen, tatoeages en zelfs babynamen: de wereld van Dragon Age is boven de games uitgestegen en is een eigen leven gaan leiden dat door fans massaal wordt belichaamd. Het ontwikkelingsteam is vereerd door de manier waarop de wereld wordt gevierd, kan de fans niet genoeg bedanken voor de doorlopende steun en liefde voor de franchise, en geeft aan toegewijd te zijn om nieuwe werelden, personages en verhalen te maken die de fans kunnen verkennen.

Over het bouwen van nieuwe werelden en verhalen gesproken: BioWare laat weten dat ze nog steeds hard bezig met het creëren van de volgende singleplayer-ervaring voor Dragon Age. Volgend jaar vertellen ze uitgebreid waar ze aan werken, maar tot die tijd kunnen fans genieten van twee nieuwe korte verhalen uit de wereld van Dragon Age!

Vergeet ook niet om Dragon Age te volgen op TwitterInstagram of YouTube, of bezoek https://www.ea.com/games/dragon-age voor de nieuwste updates.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  2352
  2 jaren geleden

  Laat maar eens wat zien van Dragon Age 4. Ben er nogal huiverig over maar ook erg nieuwsgierig hoe die game eruit gaat zien.

  Griever
  Lid
  2988
  2 jaren geleden

  We krijgen eindelijk meer te zien van de tevinter imperium geboorte plek van blood magic in Dragon Age 4.Kan niet wachten totdat hij uitkomt.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx