Eindejaarsactie – Hoe zit het met de winnaars?

thumbnail

Ook in 2022 hebben we weer de eindejaarsacties weer mogen organiseren. Sommigen lopen zelfs nog altijd door en je kunt dus nog altijd mee doen! Als redactie krijgen we met enige regelmaat de vraag wanneer de winnaars bekend gemaakt worden. Omdat we dit jaar vrijwel alle prijsvragen ook open hebben gesteld voor gastbezoekers zullen we dit jaar geen lijst publiceren van de winnaars, dit wegens de vele onduidelijkheden omtrent gasten die ook kunnen winnen (we gaan geen IP-adressen oid. erbij publiceren om ze te identificeren en wegens de GDPR-regels mag dit ook niet).

Wat we dit jaar zullen doen is, net als de vorige jaren, de winnaars op de hoogte brengen via emailadres. De winnaars van de Isonzo, EA en Bethesda prijsvragen zijn inmiddels al op de hoogte gebracht en hebben inmiddels hun prijs al in ontvangst gekregen (keys voor de game). Zij kunnen dus al aan de gang! De fysieke exemplaren van de prijzen, waaronder ook de hardware, zal later deze week en volgende week bekend gemaakt worden. Je kunt de prijsvragen onderling in de gaten houden. Deze worden voorzien van een update waarin bekend gemaakt wordt dat ze zijn verlopen en dat de winnaars een email mogen verwachten in hun mailbox.

Hopende hiermee alles duidelijk te hebben gemaakt en transparant voor iedereen die onze website bezoekt. We wensen iedereen veel plezier met hun prijzen! En zoals jullie van ons weten… Leden die het hele jaar door actief zijn geweest, hebben bij ons natuurlijk altijd een streepje voor!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Reiverdemon
  Lid
  1317
  1 jaar geleden

  Gefeliciteerd winnaars.
  en dus hopelijk ook nog mijzelf xD

  Punker
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Hopen dat ik een mailtje krijg!

  OrbitingDeath
  Lid
  417
  1 jaar geleden

  We blijven hopen 🙂


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx