Eerste Pokémon-avontuur voor de Wii komt eraan

thumbnail

Binnenkort kunnen spelers van alle leeftijden met Pikachu rennen, springen en vliegen in een spannend avontuur. PokéPark Wii: Pikachu‘s Adventure wordt op 9 juli gelanceerd voor Wii.

Spelend met Pikachu moet jij de problemen oplossen op een bijzondere nieuwe locatie: het PokéPark. Hier sluit je vriendschap met belangrijke Pokémon en kun je je vaardigheden testen in de vele uitdagende attracties die het PokéPark rijk is.

Tot voor kort werd het PokéPark beschermd door een mysterieus voorwerp dat Sky Prism wordt genoemd. Maar nu is het Sky Prism versplinterd en liggen de delen ervan verspreid over het PokéPark. Om deze magische plaats te redden, moet jij als Pikachu het PokéPark verkennen en alle delen van het Sky Prism proberen te verzamelen.

PokéPark Wii: Pikachu’s Adventure is het eerste Pokémon-avontuur dat op Wii verschijnt. Het spel laat je een spannend verhaal beleven waarin je kunt kennismaken en praten met een groot aantal verschillende Pokémon.

Het verhaal voert je naar de verschillende gebieden van het Poképark die sterk van elkaar verschillen. In gebieden als de Beach Zone, Iceberg Zone, Lava Zone of Haunted Zone, vind je steeds weer andere attracties die de voornaamste uitdagingen in het spel vormen.

Elke attractie is een mini-game die ontworpen is om je vaardigheden tot het uiterste te testen. Er is bijvoorbeeld een hardloopwedstrijd, een krachttest of een hindernisbaan. Als je in een attractie de hoogste score hebt gehaald, wordt dit beloond met een deel van het Sky Prism. Schud en beweeg de Wii-afstandsbediening om te vliegen, zwemmen en schaatsen in een heleboel leuke attracties, zoals:

• Rhyperior’s Bumper Burn – Ga op de vuist met andere Pokémon. Probeer je tegenstander van het podium te slaan!
• Bulbasaur’s Daring Dash – Bewijs dat je sneller kunt rennen dan de andere Pokémon! Schud met de Wii-afstandsbediening om vaart te maken.
• Salamence’s Air Ace – Vlieg hoog door de lucht en schiet op doelwitten in dit spel! Het vereist heel wat handigheid om tegelijk je Pokémon te besturen en de doelen te raken.
• Venusaur’s Vine Swing – Slinger met de juiste timing van plant naar plant. Spring precies op het juiste moment om extra ver te komen.
• Gyarados’ Aqua Dash – Race tegen de klok door het water. Ontwijk de obstakels en gebruik de versnellers om de snelste tijd te halen!

Je hoeft de attracties niet allemaal met Pikachu te halen! Als Pikachu vriendschap heeft gesloten met andere Pokémon, kun je sommigen hiervan ook gebruiken in andere attracties. Zo krijg je volop mogelijkheden de sterke punten van diverse Pokémon in je voordeel te gebruiken.

Er zijn ook veel Pokémon die Pikachu uitdagen voor een speciale Skill Game. Ze willen vechten, verstoppertje spelen of racen. Als je de Pokémon die jou uitdagen hebt verslagen, wordt hij je vriend!

Baan je een weg over land, door zee en door de lucht in dit allereerste Pokémon-avontuur op Wii. PokéPark Wii: Pikachu‘s Adventure is geschikt voor alle leeftijden en wordt op 9 juli 2010 gelanceerd.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx