Eerste Diablo IV ‘Inside the Game’ video uitgebracht

thumbnail

Krijg een frisse kijk op de Burning Hells met een nieuwe Diablo IV World of Sanctuary-video! Deze eerste in een reeks developer insight video’s belicht de rijkdom aan functies en ontwerpinspiraties die van Sanctuary een wereld maken die het ontdekken waard is. Leden van het Diablo IV-team bespreken hoe spelers in een adembenemende ervaring kunnen stappen en hoe ze de donkerste en meest uitgebreide versie van Sanctuary in de serie hebben gemaakt.

ONTDEK DE WERELD VAN SANCTUARY

 • De art style in Diablo IV is schaduwrijk en macaber, en doet in veel opzichten denken aan de grimmige sfeer van Diablo II. Er zijn vijf unieke zones, elk met hun eigen grimmige omgevingen en bijpassende thematische dungeons. Eén van de artistieke doelen was om elke scène eruit te laten zien en aan te laten voelen als een schilderij, dus elke kleur en textuur werd zorgvuldig gemaakt om het gewenste grimmige ontwerp te bereiken.
 • Elk monster in Diablo IV‘s Sanctuary is bewerkt tot de donkerste, gruwelijkste versies van zichzelf. Spelers vechten zich een weg door allerlei nieuwe en oude wezens, maar ook met andere typische beesten die je in elke zone kunt tegenkomen.
 • https://www.youtube.com/watch?v=qcQ-JcYMyZ0
 • Er is zoveel te doen in Sanctuary – van het aanvallen van hordes vijanden en het beschermen van veilige steden tot het vervullen van side-quests en het veroveren van dungeons. Spelers kunnen naadloos tussen de zones lopen en naar hartenlust alles verkennen wat de open wereld te bieden heeft.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx