Eerste blik op NBA® 2K22 Arcade Edition, exclusief verkrijgbaar via Apple Arcade op 19 oktober

thumbnail

2K heeft vandaag een trailer onthuld voor NBA 2K22 Arcade Edition, waarin een authentieke NBA 2K-ervaring wordt getoond die exclusief is gemaakt voor Apple Arcade en die op 19 oktober verkrijgbaar zal zijn. De eerste blik op de NBA-actie en exclusieve speltypen zoals The Association en MyCOURT in NBA 2K22 Arcade Edition is te zien in de onderstaande trailer.

In het gloednieuwe speltype The Association kunnen spelers de GM of Head Coach van hun favoriete NBA-franchises zijn en hun eigen NBA-droomteams samenstellen, terwijl spelers in MyCOURT hun stats kunnen verbeteren met speciale oefeningen in een aangepast speelveld dat is aangepast aan hun individuele atleten. Fans kunnen ook de strijd aangaan met een vriend in de Online Multiplayer-mode, 3 tegen 3 straatbasketbal spelen in de Blacktop-mode, een persoonlijke NBA-reis beginnen in de MyCAREER-mode of deelnemen aan Quick Match met de nieuwste 2021-22 NBA-roosters.

NBA 2K22 Arcade Edition is speelbaar op iPhone, iPad, Mac en Apple TV en zal vanaf 19 oktober verkrijgbaar zijn op Apple Arcade voor een maandabonnement van $4,99 met een gratis proefperiode van één maand.

Ga voor meer informatie over de inbegrepen speltypen, functies, ondersteunde talen en meer naar de Apple App Store.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box