Eerste beelden Dragon Age: Dreadwolf vrijgegeven

thumbnail

Electronic Arts en BioWare hebben vandaag een ode gebracht aan Dragon Age en de ongelofelijk hechte community van deze geliefde franchise. Dit doen ze door de eerste beelden van enkele in-game-locaties van Dragon Age: Dreadwolf te publiceren. De nieuwe video toont de verlaten, maar prachtige woestenij van Anderfels, de kronkelige grachten en blinkende torens van Antiva, en de azuurblauwe zeeën van Rivain. Dit zijn slechts een paar locaties waar spelers naar uit kunnen kijken. De volledige onthulling van Dragon Age: Dreadwolf vindt plaats in de zomer van 2024.

Daarnaast steunt BioWare gedurende de hele maand verschillende goede doelen, waaronder de Edmonton Food Bank, de Greater Vancouver Food Bank, de Banques Alimentaires Quebec en de Central Texas Food Bank. Elk doel verstrekt iedere maand voedsel aan duizenden mensen. Dankzij de samenwerking met Humble Bundle, kunnen fans ook alle ​​Dragon Age– en Mass Effect-comics van Dark Horse verkrijgen in een digitaal-bundelpakket. De opbrengsten hiervan dragen bij aan Child’s Play.

Lees hier het volledige blogbericht van BioWare en bekijk de gloednieuwe illustraties die samen met de community zijn gemaakt. Vergeet ook niet om Dragon Age te volgen op Twitter, Instagram of YouTube, of bezoek https://www.ea.com/games/dragon-age voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx