Een zoektocht naar verborgen objecten in Mystery Tales

thumbnail

In Mystery Tales – Time Travel volg jij een Franse schrijfster die verhuist naar het oude huis van haar overleden tante. Daar vindt zij een oud dagboek. Tijdens het lezen in dit dagboek wordt zij meegenomen naar andere tijden en plaatsen, zoals het oude Rome of de Victoriaanse tijd in Engeland. Help de schrijfster met het oplossen van raadsels en het vinden van verboren objecten.

In Mystery Tales – Time Travel doorloop je in de Story Mode diverse levels, waarbij je verschillende speltypen tegenkomt, zoals:

– Hidden Objects: Vind de verborgen objecten binnen de gestelde tijd.
– Logic Quests: Voer verschillende opdrachten uit. Vind bijvoorbeeld objecten om het vuur in de open haard te doven om zodoende toegang te verkrijgen tot de geheime doorgang achter de open haard.
– Hotspot Levels: In deze modi weet je pas welke objecten je moet vinden, zodra je een ‘hotspot’ hebt gevonden.
– Reverse Level: In plaats van het zoeken naar de verstopte objecten leg je ze nu terug op de plaats waar je ze hebt gevonden. Weet jij nog waar ze lagen?

Deze speltypen kun je vrijspelen om ze vervolgens in de Quickplay zo vaak als jij wilt en in de volgorde die jij wilt nogmaals te spelen. Om nog beter te worden in de game kun je tussendoor minigames spelen. Train je geheugen met Memory, breek je hoofd over een puzzel game of uit je creativiteit met een tekengame.

Mystery Tales – Time Travel neemt je mee naar 30 unieke locaties zoals China, ItaliĆ«, Frankrijk en Egypte. Door de meer dan duizend verborgen objecten, de verschillende speltypen en minigames kun je eindeloos veel speelplezier beleven aan Mystery Tales – Time Travel!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x