EA verontschuldigt zich voor online performance C&C3

thumbnail

Er zijn inmiddels al 3 patches uitgekomen voor de game Command & Conquer 3 en de problemen blijven zich opstapelen voor Electronic Arts. Command & Conquer 3 Tiberium Wars executive producer Mike Verdu verschuldigt zich dan ook voor de problemen die zich momenteel voordoen bij het online spelen van de game. De man zegt dan ook dat er momenteel patches in ontwikkeling zijn om de online performance te kunnen verbeteren.

“While I’m delighted that people are having a blast with the single player campaign and skirmish modes of the game, I’m disappointed that we’ve had some teething problems with the online multiplayer. Most of our customers are able to play online, but I know that a number of you are having trouble – and I owe you an apology.”

Veel mensen kunnen momenteel online niet verbinden met C&C Online en andere mensen hebben andere problemen rondom het connecten met tegenstanders. Verdu noemt het dan ook onacceptabel wat zich vooralsnog voordoet en de game is dan ook speciaal ontwikkeld voor online multiplayer opties. Het ontwikkelteam is momenteel echter hard aan het werk om de huidige problemen op te lossen, zo maakt Verdu duidelijk.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx