EA Sports PGA Tour krijgt teaser

thumbnail

Vandaag gaf EA SPORTS voor het eerst een inkijkje in het volgende deel van hun legendarische golffranchise. Deze next-gen golfgame, met de officiële titel EA SPORTS PGA Tour, is de enige waar golffans alle vier grote kampioenschappen kunnen spelen: The Masters, het PGA Championship, het U.S. Open en The Open Championship. De nieuwe game komt uit in het voorjaar van 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

EA SPORTS PGA Tour is gebouwd met EA’s Frostbite-engine om de visuele getrouwheid en presentatiemogelijkheden van de game te maximaliseren. Enkele van de grootste banen ter wereld zijn met een ongekend niveau van detail en schoonheid nagebouwd, waaronder Augusta National, de locatie van een van de meest prestigieuze golftoernooien, The Masters.

EA SPORTS PGA Tour is ook de enige golfgame met alle banen van de FedExCup Playoffs, plus THE PLAYERS Championship en nog veel meer topevenementen. Fans van de game kunnen ook genieten van een groot aantal nieuw gesigneerde profspelers, waaronder voormalig Masters-kampioen Jordan Spieth en de huidige nummer 1 van de wereld Scottie Scheffler, plus heel veel gelicentieerde uitrusting en sponsors voor een realistische ervaring. En er valt voor golffans nog veel meer te genieten in EA SPORTS PGA Tour, waaronder:

 • LPGA-evenementen – Beleef unieke uitdagingen en evenementen uit de echte wereld, waaronder het Amundi Evian Championship, een belangrijk toernooi dat voor het eerst ooit in een game is opgenomen. Speel als een aantal van de beste vrouwelijke spelers zoals Lexi Thompson en Jin-Young Ko, of maak je eigen vrouwelijke golfer in het vernieuwde Create-A-Player.
 • ShotLink- en TrackMan-gegevens – Golfers uit de PGA TOUR worden op authentieke wijze tot leven gebracht als nooit tevoren dankzij ShotLink, mogelijk gemaakt door CDW, het door de PGA TOUR zelf ontwikkelde real-time scoresysteem, en gegevens van TrackMan, een wereldleider in het meten van 3D-balvluchten en swinganalyse.
 • Next-gen graphics – Dankzij EA’s eigen Frostbite-engine krijgt EA SPORTS PGA Tour de meest visueel verbluffende en nauwkeurige recreatie van veel van ‘s werelds beroemdste banen, waaronder Pebble Beach en St. Andrews Links, en biedt het de meest meeslepende en authentieke ervaring, waarin fans niet alleen tegen maar ook als enkele van de grootste namen uit de professionele golfsport kunnen spelen.

Kijk voor meer info op: www.ea.com/games/pga-tour. Voor assets ga naar: EAPressPortal.com en @EASPORTSPGATOUR op Twitter, Facebook en Instagram

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx