EA Sports Madden NFL 17 nu verkrijgbaar

thumbnail

Vandaag lanceert Electronic Arts Inc. Madden NFL 17, de nieuwste editie van de legendarische gamereeks. Dit jaar legt de titel de lat wederom hoger met nieuwe gameplay-features en verbeteringen aan de drie facetten van de sport: aanval, verdediging en speciale teams. Madden NFL 17 bevat tevens een totaal nieuwe manier om de game te spelen plus nieuwe commentatoren genaamd Brandon Gaudin en Charles Davis, die de actie op het veld vanuit een nieuw perspectief benaderen.

Zowel nieuwe spelers als veteranen zullen Madden NFL 17 kunnen waarderen. Op de lagere moeilijkheidsniveaus maken automatische skillmoves fantastische plays mogelijk voor runners. Door nieuwe skillmoves en waanzinnige animaties ervaren spelers een manier om zich te onderscheiden van de concurrentie. Franchise-spelers die snel door een seizoen willen gaan, kunnen hun voordeel doen met “Play the Moments”, de snelste manier om Madden NFL 17 te spelen. Hierbij spring je in de wedstrijd bij belangrijke third downs, beslissende drives en meer. Aspirant-managers kunnen met Big Decisions op de snelste en meest gemakkelijke manier elk aspect van hun team beheren. Ongeacht je speelstijl of je favoriete speltype, heb je dit jaar alle benodigdheden om er helemaal voor te gaan met je team.

Madden NFL 17 introduceert de nieuwe commentatoren Brandon Gaudin en Charles Davis. Zij zullen niet alleen maar de nieuwe stemmen zijn, ze zullen ook gedurende het jaar aanvullend commentaar inspreken dat aan Madden NFL 17 toegevoegd kan worden. De natuurlijke chemie tussen Brandon en Charles en hun diepgaande kennis van American football sluiten naadloos aan op de actie op het veld en begeleidt de speler constant in de game. Brandon en Charles zullen regelmatig nieuwe teksten inspreken, gebaseerd op wat er in de competitie gebeurt. In feite is het commentaar al voor de release geüpdatet met betrekking tot de verhaallijnen van het NFL-voorseizoen.

“Elk jaar is het een echte uitdaging voor ons om nieuwe manieren te vinden om de game, waar de fans zo gek op zijn, te verbeteren,” aldus Seann Graddy, Executive Producer van Madden NFL 17. “Ik ben onder de indruk van de passie en creativiteit van dit team, en als ik naar de game kijk, zie ik duidelijk hun liefde voor de sport en deze gamereeks. We zijn zo blij dat de fans eindelijk de kans krijgen om zelf de game te zien en we kunnen niet wachten om hun feedback te horen.”

Mobiele spelers kunnen ook hun American football-hart ophalen nu EA SPORTS Madden NFL Mobile onlangs seizoen 3 lanceerde. De game bevat nieuwe features, nieuwe uitdagingen en een totaal nieuw speelschema zodat spelers een dominant team kunnen samenstellen, elke dag nieuwe uitdagingen aan kunnen gaan en het tegen hun vrienden op kunnen nemen om te zien wie het ultieme team heeft. Madden NFL Mobile is kosteloos te downloaden en is verkrijgbaar via de App Store en Google Play. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x