EA onthult definitieve modethema’s voor de Sims 2 H&M fashion Runway

thumbnail

Vandaag heeft Electronic Arts Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van interactieve entertainment, de drie definitieve modethema’s voor De Sims™ 2 H&M Fashion Runway bekendgemaakt: ‘Night Out’, ‘Let’s Go to the Beach’ en ‘Red Carpet’. De Sims 2 H&M Fashion Runway geeft fans van De Sims, zowel ontwerpers als trendvolgers, de hulpmiddelen in handen om hun eigen mode te ontwerpen. Hiervoor heb je De Sims 2 en het uitbreidingspakket met zomerthema De Sims 2 H&M Fashion – Accessoires nodig. Het ontwerp van één gelukkige deelnemer zal door H&M worden gemaakt en wereldwijd in de H&M-winkels worden verkocht!

Met De Sims 2 H&M Fashion Runway kunnen ontwerpers in de dop, trendvolgers en De Sims-fans hun creativiteit de vrije loop laten en hun persoonlijke modestijl creëren. Met behulp van De Sims 2 voor PC kun je je eigen modeontwerpen maken, ze online zetten en ervan genieten in een virtuele modeshow op www.TheSims2FashionRunway.com en www.hm.com. Of je nu trendsettende mode ontwerpt, de virtuele modeshow bekijkt of op je favoriete ontwerp stemt, iedereen kan meedoen met De Sims 2 H&M Fashion Runway!

Voor elk modethema worden 12 ontwerpen gekozen die in een virtuele modeshow worden geshowd, die de hele zomer lang te zien is. De Sims 2-community (www.desims2.nl), H&M-fans en mode-enthousiastelingen over de hele wereld kunnen hun stem uitbrengen op de ontwerpen en de populairste ontwerpen worden in de Grand Finale Fashion Runway Showcase geshowd. We vragen fans over de hele wereld, van Milaan tot Montreal en van Miami tot Madrid, om in het midden van Juli op hun favoriete ontwerp van De Sims 2 Fashion Runway Showcase te stemmen op www.TheSims2FashionRunway.com. Het stemrooster is als volgt: avondkleding ‘Night Out’ (7-13 juli), zwemkleding ‘Let’s Go to the Beach’ (14-20 juli) en als laatste de glamourmode ‘Red Carpet’ (21-27 juli).

Bezoek voor het volledige reglement en meer informatie over hoe je kunt meedoen aan dit originele, creatieve evenement www.TheSims2FashionRunway.com.

De Sims 2 H&M Fashion – Accessoires is nu verkrijgbaar in Europa en Noord-Amerika.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx