EA Mobile bouwt verder op erfgoed met LEGO Escape

thumbnail

Electronic Arts kondigde vandaag aan dat het actie-puzzelspel LEGO Escape voor mobiele telefoons vanaf 1 december 2007 kan worden gedownload via providers in heel Europa. LEGO-fans en iedereen die zo af en toe een puzzel maakt, zullen veel plezier beleven aan de actie die aan het spel is toegevoegd. Het wordt een race tegen de klok om de LEGO-werker te helpen ontsnappen uit de fabriek waar hij opgesloten zit.

Spelers moeten een toren bouwen van LEGO-stenen die uit de lucht komen vallen, wat helemaal past bij het merk LEGO. Het is een variant op andere spellen waarbij vallende stenen een rol spelen. Spelers gaan de strijd aan met vliegende robotten die stenen verplaatsen en elektrische ladingen afvuren en moeten ervoor zorgen dat hun constructie sterk genoeg is om niet in te storten. Zorg ervoor dat je geen kostbare tijd hoeft te verspillen aan het opnieuw opbouwen van de toren.

“Het levendige ontwerp, de uitdaging en de actie geven het spel een aantrekkingskracht die universeel is,” vertelt James Dillon, producent bij EA Mobile. “Spelers keren terug naar de basis van LEGO. Ze kunnen bouwen wat hun hart ze ingeeft.”

LEGO Escape wordt gespeeld in vier verschillende, kleurrijke werelden met elk hun eigen thema. Ook kan de speler voorwerpen verzamelen die extra kracht geven, zoals de springlaarzen, die de LEGO-werker kan gebruiken bij zijn zoektocht. Op www.eamobile.com is meer informatie te vinden.

Je kunt LEGO Escape nu kopen en downloaden via:

• KPN: Stuur een SMS met de tekst EA GAMES naar 4004
• T-Mobile: Stuur een SMS met de tekst “Game wanted” naar 888
• Vodafone: Ga naar Vodafone Live -> Menu -> Games-> EA MOST WANTED
• Orange: Stuur een SMS met de tekst EA MOBILE Naar 4004
• Telfort: Stuur een SMS met de tekst EA MOBILE Naar 4004 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x