EA lanceert dan eindelijk APB

thumbnail

Realtime Worlds, Inc. en Electronic Arts Inc., hebben vandaag bekendgemaakt dat APB: All Points Bulletin wereldwijd zal worden uitgebracht en nu al te koop is in Noord-Amerika. Vanaf 1 juli is de game verkrijgbaar in Nederland.

APB is op de E3 2010 door 1Up.com genomineerd voor ‘Best PC Game’. De game is gebaseerd op de eeuwige strijd tussen de politiemacht en criminele bendes, en speelt zich af in het hedendaagse San Paro, een online multiplayer open wereld vol criminaliteit. Sommige spelers worden berucht door de stad, inwoners en ondernemers uit te zuigen… de criminelen. Andere spelers ontlenen hun bestaansrecht aan de bestrijding van elke vorm van criminaliteit… de politie.

Dave Jones, Creative Director van Realtime Worlds: “We hebben vijf jaar lang keihard aan APB gewerkt en deze release vormt de kroon op ons werk. We vinden het fantastisch dat APB is gelanceerd en verheugen ons erop te zien hoe spelers het verhaal van San Paro volledig naar hun hand zetten.”

David DeMartini, senior vicepresident en algemeen manager van EA Partners voegt daaraan toe: “We zijn er erg trots op met Realtime Worlds samen te werken aan de release van APB. Deze game tilt het hele genre van online multiplayer-actie naar een compleet nieuw niveau. We zijn benieuwd hoe de virtuele burgers van San Paro de stad gaan veranderen. Ze kunnen alle kanten op met hun creativiteit.”

APB heeft de PEGI-classificatie 18+ en is te koop via de detailhandel en online verkrijgbaar op www.apb.com en www.eastore.com. Bij aankoop krijg je 50 gameplay-uren in het actiedistrict en onbeperkte toegang tot de sociale districten, waarin je van alles kunt aanpassen en met andere spelers kunt ruilen. Als je door die 50 uren heen bent, mag je zelf kiezen: koop 20 extra gameplay-uren voor € 6,29, een onbeperkt 30 dagen-pakket voor € 8,99 of een speciaal kortingspakket voor 90 of 180 dagen. Succesvolle gamers of gamers die zich toeleggen op het ontwerpen kunnen beloningen verdienen met hun creativiteit en zo hun inzet in het spel omzetten in gameplay-toegang.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  dacht dat ie later kwam..

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  woa, woa, nu al? dacht dat ie heel wat later zou komen:) lijkt me wel ontzettend gave game, maar hij’s heel zwaar voor de PC toch? 🙁

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ligt al naast me klaar tot de servers open gaan..


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box