EA kondigt De Sims 2 Double Deluxe en Keuken & Bad accessoires aan

thumbnail

Electronic Arts Inc. kondigt vandaag De Sims 2 Double Deluxe en De Sims 2 Keuken & Bad Accessoires aan, twee splinternieuwe titels van de The Sims Studio, die in april in de winkels moeten liggen.

De Sims 2 Double Deluxe is de perfecte manier om kennis te maken met De Sims, de unieke videogameserie die een wereldwijd fenomeen werd en waarvan tot nu toe al meer dan 98 miljoen exemplaren zijn verkocht. Nieuwe fans kunnen genieten van de lol en creativiteit in De Sims 2 met De Sims 2 Double Deluxe. Bouw huizen, creëer buurten en maak je eigen, unieke Sims-personages! Zullen jouw Sims een makkelijk leventje leiden en daarvoor beloond worden? Of negeer je hun behoeften, speel je in op hun angsten en wacht je af wat er gebeurt? Als je Sims-familie zich uitbreidt, zie je hoe elke generatie zijn genen doorgeeft aan de volgende en creëer je de ultieme familiedynastie!

De Sims 2 Double Deluxe bevat ook het uitbreidingspakket De Sims 2 Nachtleven, De Sims 2 Feest Accessoires en een bonus-dvd. Of je Sims nu het centrum in trekken om eens flink de bloemetjes buiten te zetten in De Sims 2 Nachtleven, of het feest van het jaar organiseren in De Sims 2 Feest Accessoires, met deze uitbreidingen geniet je nog meer en nog langer van de game!

“De Sims 2 Double Deluxe is de perfecte gamebox om spelers kennis te laten maken met de wereld van De Sims. De Sims 2 Double Deluxe is niet alleen voordelig geprijsd, het geeft spelers ook een goed idee van hoe divers, uniek en leuk De Sims kan zijn, van uitgaan tot in de late uurtjes in De Sims 2 Nachtleven tot het organiseren van een superfeest in De Sims 2 Feest Accessoires,” zegt Rod Humble, hoofd van de The Sims Studio. “Voor degenen die in contact willen komen met hun innerlijke binnenhuisarchitect, is er De Sims 2 Keuken & Bad Accessoires, dat je alles geeft wat je nodig hebt om de keuken en badkamer van je dromen te maken.”

Vanaf volgende maand is ook De Sims 2 Keuken & Bad Accessoires verkrijgbaar, het nieuwste accessoirepakket voor de De Sims 2-serie. Zowel ervaren als nieuwe spelers krijgen voorwerpen om hun huizen eens lekker opnieuw in te richten. Wil je die saaie badkamer veranderen in een romantisch plekje, met een prachtige badkuip, rustgevend licht en een schitterende wastafel? Kun je niet wachten om de keuken van je dromen te bouwen, vol stijlvolle keukenapparaten op een granieten aanrecht, of misschien juist romantische, houten kastjes naast een smeedijzeren fornuis? Van welke stijl je ook houdt, met De Sims 2 Keuken & Bad Accessoires kunnen je Sims de keukens en badkamers van hun dromen maken, met verschillende nieuwe meubels en decoratievoorwerpen! Bovendien zitten er nieuwe outfits in dit accessoirepakket.

De Sims 2 Double Deluxe en De Sims 2 Keuken & Bad Accessoires worden in Europa op 17 april 2008 naar de winkels verzonden. Beide titels hebben het PEGI-advies 12+ gekregen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx