EA komt met veel nieuwe titels voor MySims-reeks

thumbnail

Electronic Arts Inc. maakte vandaag de eerste details bekend over twee nieuwe titels van de MySims-gamereeks. MySims Party en MySims Racing zullen in 2009 verschijnen en worden beide exclusief voor de Wii en Nintendo DS ontwikkeld.

“Bij het creëren van de MySims-wereld wilden we dat de MySims-personages onderdeel zouden zijn van verschillende gamebelevingen. We zijn dan ook verheugd om nu MySims Party en MySims Racing bij de fans en nieuwe spelers te introduceren,” aldus Tim LeTourneau, uitvoerend producent voor MySims. “We hebben enorm veel succes geboekt met MySims, zowel met de originele game als met MySims Kingdom dat in de herfst van 2008 werd uitgebracht. Spelers hebben zich echt met de personages geïdentificeerd en nu geven we ze twee compleet nieuwe en opwindende belevenissen. Wij geloven dat MySims Party en MySims Racing een geweldige manier zijn om de creativiteit en humor waar de spelers van deze franchise zo dol op zijn te combineren met een fantastische arcadegameplay voor meerdere spelers.”

MySims Party voor de Wii

MySims Party zorgt altijd voor een feestje met 50 minigames om uit te kiezen, elk met een verschillende MySim. Jij en je vrienden kunnen je helemaal uitleven op extreme snowboardkunsten, de strijd aanbinden met een robot of jullie ritmische talenten laten zien aan DJ Candy in een flitsende dansuitdaging. Elk MySim-personage brengt een unieke combinatie van vaardigheden mee naar de missie. Met verschillende niveaus van uithoudingsvermogen, snelheid en geluk heb je de optie om de beste MySim voor je opdracht uit te kiezen. Je kunt de minigames een voor een spelen of jij en je vrienden kunnen ze in een themafestival spelen als Eten, Muziek en Sport waarin meerdere minigames te spelen zijn.

MySims Party voor de Nintendo DS

Neem de minigames met je mee! MySims Party voor de Nintendo DS biedt je 40 minigames om uit te kiezen. Deze games zijn speciaal voor de DS ontwikkeld en zorgen voor urenlang speelplezier. Je kunt dinosaurusfossielen opgraven, samen met Goth Boy een avontuur beleven in het Spookhuisspel of je gitaar laten loeien in Luchtgitaarheld!

MySims Racing voor de Wii

Race naar de finish in MySims Racing! Neem het op tegen tal van listige MySim-tegenstanders op exotische circuits! Race met maximaal drie vrienden in de intense multiplayer-modus. Zoek tijdens je race naar fantastische power-ups als de hittezoekende jack-o-lantern pompoen of een bellendruppelaar waarmee je de competitie om zeep kunt helpen. Er zijn eindeloze aanpassingsmogelijkheden zodat jouw wagen je snelle persoonlijkheid weerspiegelt. Je kunt van carrosserie veranderen, een andere kleurtje kiezen en tal van accessoires toevoegen. Bovendien kun je naast de look van je wagen ook de kracht, versnelling en hantering veranderen door tal van motoren, ophanging en banden met elkaar te combineren.

MySims Racing voor de Nintendo DS

Neem de race met je mee! Met MySims Racing voor de Nintendo DS kun je met maximaal drie vrienden tegen elkaar racen met behulp van een locale draadloze verbinding of Nintendo Wi-Fi.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  niet met je eens ik bedoel ik speelde het een keer en toen kon ik er niet afblijven! ik had het 1 week en ik had al 10 uur gespeeld


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx