EA en H&M kondigen verschijning Sims H&M Fashion Runway-Outfit aan

thumbnail

De Sims, een label van Electronic Arts, Inc. en modeketen H&M kondigen vandaag aan dat een outfit die werd ontworpen door een speler van De Sims 2, verkocht zal worden in winkels van H&M. Het kledingstuk komt wereldwijd in bijna 1000 H&M-vestigingen te hangen en is buiten de Verenigde Staten en Canada verkrijgbaar vanaf 6 juli.

De winnende modecreatie die is ontworpen in het spel De Sims 2, werd in een online modeshow gepresenteerd, waarna het kledingstuk in productie werd genomen. Binnenkort is het verkrijgbaar in bijna 1000 H&M-vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong en China.

H&M heeft het winnende kledingstuk uitgekozen dat dankzij de unieke samenwerking tussen H&M en EA tot stand is gekomen. EA gaf fans van De Sims, ontwerpers en modefanaten de kans om zelf actief deel uit te maken van De Sims 2 H&M Fashion Runway. Alle spelers van De Sims 2 konden aan deze ontwerpwedstrijd meedoen door een kledingstuk te ontwerpen, gebaseerd op de stijl van de H&M. Iedereen kon zijn of haar creatie uploaden naar TheSims2.com Exchange. De virtuele modeshow op Yahoo!, bestaande uit de ontwerpen van de finalisten, bracht de virtuele en de modewereld op een unieke manier samen. De kledingcreaties van ruim 1.000 modeontwerpers in de dop en Sims-fans werden beoordeeld door ruim 100.000 mensen en werden 500 miljoen keer bekeken tijdens de zes modeshows op Yahoo die wekelijks werden gehouden.

“Wij van De Sims vinden het geweldig dat een outfit ontworpen door een Sims-speler straks overal ter wereld in de winkels van H&M hangt,” zegt Nancy Smith, President of The Sims Label. “Dit is het bewijs van de creatieve aard van onze spelers en het grote community-gevoel dat heerst onder alle Sims-fans, wat zich ook uitte in het grote aantal mensen dat de online modeshows heeft bekeken. We willen alle spelers van De Sims bedanken, en natuurlijk ook H&M en Yahoo! voor hun medewerking aan deze leuke en modebewuste creatieve uitlaatklep.”

In de H&M-winkels herken je het winnende ontwerp aan het speciale De Sims 2-label en merkje.

“H&M en De Sims passen perfect bij elkaar omdat creativiteit voor beide bedrijven ontzettend belangrijk is,” zegt Jörgen Andersson, H&M Global Marketing Director. “We moedigen spelers van de De Sims aan om zelf eens in de huid van een H&M-ontwerper te kruipen. Hierdoor raakten ze nog meer betrokken met ons merk. We waren erg onder de indruk van het verrassend hoge aantal en de goede kwaliteit van de ingestuurde ontwerpen.”

“Betere partners dan H&M en Yahoo! kan De Sims zich niet wensen,” zegt Steve Seabolt, Vice President of Global Brand Development for The Sims. “Het zijn allebei merken met wereldwijd veel aanzien en met een trouwe en nog steeds groeiende schare Sims-fans brengt deze samenwerking de creativiteit waar onze spelers zo dol op zijn, tot nieuwe hoogtes.”

Ga shoppen voor jezelf en voor je Sims met het uitbreidingspakket De Sims 2 H&M Fashion Accessoires. In dit nieuwste Accessoires-pakket voor De Sims 2 kunnen je Sims kiezen uit eigentijdse modecreaties, gebaseerd op echte H&M-ontwerpen. Ook kun je de gloednieuwe winkelvoorwerpen gebruiken om een eigen H&M-winkel te ontwerpen en te bouwen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx