EA deelt alle ins en outs van het nieuwe Dynamic Handling-systeem in F1 24

thumbnail

Electronic Arts heeft vandaag de eerste Gameplay Deep Dive-video voor EA SPORTS F1 24 uitgebracht. Hierin wordt dieper ingegaan op de meest aanzienlijke physics-upgrade tot nu, genaamd EA SPORTS Dynamic Handling. Mede door nauw samen te werken met Max Verstappen is het team erin geslaagd om een rijervaring te creëren die voorspelbaarder is en nog dichter bij het echte werk komt, ongeacht of de game wordt gespeeld met een racestuur of een gamepad.

De update bevat een nieuw suspension kinematics-systeem voor realistische gewichtsverdeling en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden voor de setup van de auto. Hierdoor kunnen spelers de auto perfect afstellen op hun persoonlijke rijstijl. F1 24 introduceert bovendien verschillende verbeteringen die gerelateerd zijn aan banden. Denk dan aan de manier waarop deze reageren en aan een nieuw temperatuurmodel, waardoor er niet alleen realisme wordt toegevoegd, maar spelers die de levensduur van hun banden kunnen verlengen ook worden beloond. Bovendien zorgt de aeromodellering in F1 24, verrijkt met Computational Fluid Dynamics (CFD), voor een nauwkeuriger gevoel van downforce.

Dat en meer komt aan bod in de allereerste F1 24 Deep Dive-video, die hier te zien is. Lees hier meer over EA SPORTS Dynamic Handling. De tweede Deep Dive wordt uitgebracht op 25 april en gaat dieper in op de vernieuwde carrièremodus in F1 24.

  • 0 0 stemmen
    Artikelbeoordeling
    Abonneer
    Abonneren op
    guest
    Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
    Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

    0 Reacties
    Inline feedback
    Bekijk alle reacties

    Naar boven
    0
    Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx