EA: Command & Conquer 3 voor de Wii en PS3 zeker mogelijk

thumbnail

Uit een interview met Gameplayer (te lezen op CVG) werd Senior Producer Mike Glosecki gevraagd over de toekomst van Command & Conquer 3. Hierbij sluit hij opvallend genoeg geen overige versies uit. De game zou zelfs ook op de Nintendo Wii kunnen verschijnen. Ook een PlayStation 3 versie wordt zeker niet uitgesloten. Over deze laatste console had hij namelijk het volgende te zeggen: “We haven’t officially confirmed anything, but I don’t see why it’s not feasible. The controls are practically the same.”

Over de Wii zegt de man dat er niet al te veel onder de motorkap zit van de console wat kracht op zou kunnen leveren voor een grafisch hoogstaande game. Maar hij sluit de mogelijkheid van een eventuele versie zeker niet uit, natuurlijk vooral niet door de innovatieve controls: “There isn’t as much under the hood so it obviously won’t look as good. But as far as control goes, I don’t see why it can’t be done.”

Command & Conquer 3 is nog niet bevestigd voor beide platforms, maar de kans is dus wel aanwezig. Het spel verscheen al eerder voor de PC en is op 10 mei ook verkrijgbaar voor de Xbox 360. Sommige retailers hebben de game overigens al beschikbaar gesteld voor het laatst genoemde platform. De real time strategy game is tot dusver een zeer groot succes gebleken en zou dus ook op de Wii en de PS3 ongetwijfeld een verkoopsucces kunnen vormen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx