EA biedt strategie de ultieme C&C-verzameling

thumbnail

Welkom terug, commandant! Electronic Arts Inc., heeft aangekondigd dat Command & Conquer The Ultimate Collection vanaf vandaag verkrijgbaar is bij deelnemende winkels en digitaal bij Origin. De compilatie bevat alle 17 games in de populaire realtime strategy-serie. Command & Conquer The Ultimate Collection is bijgewerkt voor Windows 7 en Windows Vista en verkrijgbaar voor de ongelofelijk lage prijs van €29,99. Met deze geweldige verzameling krijg je ook nog vroege toegang tot de bèta van de nieuwe Command & Conquer die in 2013 uitkomt.

“Command & Conquer heeft de harten veroverd van talloze strategy-gamers wereldwijd”, zegt Jon Van Caneghem, vicepresident en algemeen directeur van Electronic Arts. “We zijn enorm blij dat onze fans dit jaar de kans krijgen terug te keren naar hun favoriete werelden. Bovendien kunnen gamers die de leuke en legendarische games van Command & Conquer nog niet kennen, nu ook kennismaken met de serie.”

Command & Conquer The Ultimate Collection bevat alle games die ooit zijn uitgebracht in alle drie de werelden van Command & Conquer:

• Tiberium – Het universum waar het allemaal begon. De serie Tiberium speelt zich af aan het begin van de 21e eeuw, tijdens een epische planetaire machtsstrijd tussen het Global Defense Initiative, de Brotherhood of Nod en later de buitenaardse Scrin. De games in de serie Tiberium zijn:
o Command & Conquer
o Command & Conquer The Covert Operations
o Command & Conquer Tiberian Sun
o Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm
o Command & Conquer Renegade
o Command & Conquer 3 Tiberium Wars
o Command & Conquer 3 Kane’s Wrath
o Command & Conquer 4 Tiberian Twilight

• Red Alert – Reis naar een alternatief universum waar de Koude Oorlog tussen de Sovjets, de geallieerden en later het Empire nog volop woedt. De serie Red Alert staat bekend om de meer komische en overdreven toonzetting en bevat de volgende games:
o Command & Conquer Red Alert
o Command & Conquer Red Alert Counterstrike
o Command & Conquer Red Alert The Aftermath
o Command & Conquer Red Alert 2
o Command & Conquer Red Alert Yuri’s Revenge
o Command & Conquer Red Alert 3
o Command & Conquer Red Alert 3 Uprising

• Generals – Neem de leiding over een van de drie kampen – de VS, China of het Global Liberation Army – in een moderne oorlog met nieuwe, experimentele wapens.
o Command & Conquer Generals
o Command & Conquer Generals Zero Hour

De realtime strategy-reeks Command & Conquer heeft de afgelopen 17 jaar en 17 games lang het genre een nieuwe dimensie gegeven door snelle, vloeiende en leuke actie te combineren met denkwerk en strategie. Daarnaast is in de serie onlangs de free-to-play-game Command & Conquer Tiberium Alliances uitgekomen, waarvoor zich inmiddels meer dan een miljoen spelers hebben aangemeld. De volgende stap is de nieuwe free-to-play-game Command & Conquer. Deze nieuwe game, die in 2013 uitkomt, wordt een online ontmoetingsplek voor fans van de serie met een eersteklas realtime strategy-ervaring, razendsnelle actie en een geweldige beeldkwaliteit dankzij Frostbite 2.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx