E3 trekt minder bezoekers dan vorig jaar

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
1 jaar geleden

Ook al heb ik nooit een Xbox gehad, ik was toch benieuwd naar de aankondiging van de nieuwe generatie. Alleen werd er precies niks gezegd, alleen wat domme marketing kreten waar de helft toch niet van waar is. Verder was het een vreselijke E3. Die nieuwe Avengers game kan leuk worden en de remaster van Commando’s 2 is eigenlijk het leukste voor mij. Nu tijd voor Sony om er overheen te klappen want een beter moment dan dit is er denk ik niet.

Anoniem
Gast
Anoniem
1 jaar geleden

Ik denk dat MS volgend jaar ook stopt met de E3 en dan is het event ten doden opgeschreven. De GamesCom trekt toch wel een stuk meer bezoekers maar dat is ook een echt consumentenfestival. Ik denk dat publishers ook liever gespreid hun aankondigingen willen doen ipv. alles op 1 event.

Anoniem
Gast
Anoniem
1 jaar geleden

Is toch echt meer het beroerde aantal spectaculaire aankondigingen ben ik bang, afwezigheid uiteraard ook. Gamers om mij heen die ik spreek, vonden het vooral erg saai, met Nintendo’s aankondiging van Breath of the Wild 2 als hoogtepunt. Microsoft was de grootste verliezer, veel gezichtsverlies en dat komt van iemand die 15 jaar die hard MS is geweest ongeveer. Sony is gewoon een erg slimme zet, maar daarentegen doen ze dat t.o.v. MS helaas al aardig wat jaren. Vermoedelijk ga ik volgend jaar denk ik weer overstappen op Playstation. I bend the knee dus waarschijnlijk. 😀

Anoniem
Gast
Anoniem
1 jaar geleden

Ook al heb ik nooit een Xbox gehad, ik was toch benieuwd naar de aankondiging van de nieuwe generatie. Alleen werd er precies niks gezegd, alleen wat domme marketing kreten waar de helft toch niet van waar is. Verder was het een vreselijke E3. Die nieuwe Avengers game kan leuk worden en de remaster van Commando’s 2 is eigenlijk het leukste voor mij. Nu tijd voor Sony om er overheen te klappen want een beter moment dan dit is er denk ik niet.

Anoniem
Gast
Anoniem
1 jaar geleden

Ik denk dat MS volgend jaar ook stopt met de E3 en dan is het event ten doden opgeschreven. De GamesCom trekt toch wel een stuk meer bezoekers maar dat is ook een echt consumentenfestival. Ik denk dat publishers ook liever gespreid hun aankondigingen willen doen ipv. alles op 1 event.

Anoniem
Gast
Anoniem
1 jaar geleden

Is toch echt meer het beroerde aantal spectaculaire aankondigingen ben ik bang, afwezigheid uiteraard ook. Gamers om mij heen die ik spreek, vonden het vooral erg saai, met Nintendo’s aankondiging van Breath of the Wild 2 als hoogtepunt. Microsoft was de grootste verliezer, veel gezichtsverlies en dat komt van iemand die 15 jaar die hard MS is geweest ongeveer. Sony is gewoon een erg slimme zet, maar daarentegen doen ze dat t.o.v. MS helaas al aardig wat jaren. Vermoedelijk ga ik volgend jaar denk ik weer overstappen op Playstation. I bend the knee dus waarschijnlijk. 😀


Naar boven
6
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box