E3: Forza 3, ICO 2 vervolg en PS3 Slimline op komst

thumbnail

Volgende week begint de GDC maar inmiddels zou al het een en ander bekend zijn rondom aankondigingen voor de E3 van dit jaar, welke enkele maanden daarna zal beginnen. Zo zou de VG247 gezegd hebben dat onder andere een nieuwe PlayStation 3 Slimline aangekondigd zal worden. Dit zal een dunnere PS3 zijn. De console zal tevens in prijs verlagen, echter is nog niet bekend hoe hoog die prijsdaling zal zijn. Verder zouden Blizzard en Microsoft samen een game aankondigen en wordt Trico onthuld, het vervolg op ICO 2. Ook de PSP-4000 zal aangekondigd worden, een PSP-variant met een slide-screen, waar we al het nodige van zagen de afgelopen tijd.

Op het event zullen we ook meer informatie krijgen rondom Gran Turismo 5. Concurrentie in de vorm van Forza 3 zal verder aangekondigd worden en zou al in kwartaal 4 van dit jaar lanceren. Gran Turismo zal dit jaar verder ook naar de PSP gaan komen. Voor de Xbox 360 mag Crackdown verwacht worden, het gaat hierbij om een semi-vervolg op het eerste deel, zie het als Crackdown 1.5.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  FORZA 3 !!8) die mag van mij zeker nog wel dit jaar komen 😉 net als Gran Turismo op de PSP daar wacht ik al heel lang op.. En hoe zit het eigenlijk met die F1 games die codemasters heeft aangekondigt :S.. daar hoor je ook niks meer over… 🙁

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ziet er heel goed uit wat er op de E3 gaat komen ben benieuwd… meschien ook leuk om te vermelden wanneer de E3 begint!8)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  PS3 slimline? Niet beetje te vroeg daarvoor? Denk dat Sony eerst nog paar jaar de gewone gaat verkopen en dat er dan pas een slimline komt. Zo is het ook gegaan met PS1 en PS2. By the way. Als je een PS3 boy bent waarom zou je dit dan eigenlijk online zetten over die slimline. Heb je weer dat er een boel mensen gaan wachten tot E3 omdat ze denken dat die slimline komt. Geen domme geruchten lopen verspreiden, PS3 vrienden. Hinderd alleen maar de verkoop van nu. Greetings, A concerned gamer. 8)


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx