Dungeon Siege III vanaf 27 mei verkrijgbaar

thumbnail

Square Enix Ltd., uitgever van SQUARE ENIX interactieve entertainmentproducten in Europa en andere PAL territoria, maakt vandaag bekend dat DUNGEON SIEGE III vanaf 27 mei beschikbaar zal zijn in Europa en andere PAL territoria. Tevens zal een exclusieve Limited Edition pre-order editie verkrijgbaar zijn. Dit door Obsidian Entertainment ontwikkelde geheel nieuwe deel in deze klassieke actie-RPG franchise zal voor het eerst ook verkrijgbaar zijn voor high definition consoles. Vanaf mei is het mogelijk om eindelijk dit langverwachte nieuwe hoofdstuk in de DUNGEON SIEGE saga te spelen op Sony PlayStation 3, Microsoft Xbox 360 en Windows PC.

In DUNGEON SIEGE III nemen spelers de rol aan van een van de vier legionairs in het leger van het afbrokkelende koninkrijk van Ehb, waar ze vechten voor de belangen van hun gevallen kameraden. Er zijn altijd conflicten en beslissingen hebben blijvende gevolgen, waardoor spelers een grote invloed uitoefenen op het verloop van het verhaal. Vecht als eenzame held of samen met maximaal drie vrienden die, dankzij de sterk ontwikkelde AI, naadloos deel kunnen nemen aan de coöp multiplayer modus zonder het spelverloop te verstoren.

Een limited edition editie zal beschikbaar zijn voor pre-orders, en bevat vier unieke in-game items die vanaf de releasedatum gebruikt kunnen worden om de eigenschappen en vaardigheden van je karakter te verbeteren in je reis door het koninkrijk van Ehb.

“Met DUNGEON SIEGE III kunnen we de rijke wereld en verhalen uit het koninkrijk van Ehb naar een geheel nieuw publiek brengen”, zegt Ned Browning, Brand Manager van Square Enix. “Die diepgang in het verhaal en de vele karakters en klassen zal de speler meenemen op een geweldig avontuur, zowel in de singleplayer campagne of met maximaal drie vrienden online.”

Bereid je voor om de eer van je legioen hoog te houden en het koninkrijk van Ehb terug te veroveren in DUNGEON SIEGE vanaf 27 mei 2011!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx