Duke Nukem Forever krijgt na 15 jaar gouden randje

thumbnail

2K heeft het klaargespeeld: Duke Nukem Forever is goud. Daarmee is het spel klaar voor de lopende band en kan deze eindelijk gelanceerd worden. Het spel zal begin juni dan ook op de markt gaan komen. Gearbox heeft onlangs de productie van de shooter overgenomen en het lijkt erop dat zij de afronding een stuk sneller hebben gerealiseerd dan de ontwikkelaar die daarvoor aan Duke Nukem Forever werkte. Echter moet gezegd worden dat het spel bij overheveling al grotendeels af leek en dat het vooral de afronding was die nog moest gebeuren. 3DRealms heeft echter nog altijd zo’n 14 jaar aan het spel gewerkt. Duke Nukem Forever zal voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 uit gaan komen.

Duke Nukem Forever en zijn reis naar de winkelschappen is legendarisch,” aldus George Broussard, creative director bij 3D Realms. “Het is een episch verhaal over vier game development studios die gingen samenwerken en het ondenkbare deden en de niet te verschepen game, verscheepten. Als je deze game speelt, zul je herinnerd worden aan die heldhaftige reis bij iedere zet en in ieder klein detail van de game. Het karakter, de houding, de interactiviteit, gameplay en politieke incorrectheid maken een Duke Nukem game een unieke gaming ervaring. Om in de universele woorden van Duke Nukem te spreken, it’s finally time to ‘Come Get Some’. Come be a part of gaming history.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Persoonlijk koop ik hem niet. Ik verwed een doos Duke bier dat deze game het hem niet gaat worden, qua ratings dan. Mensen zullen altijd de soap van Duke geloven. Nee, deze zal nooit het eerst deel halen, dat was pas een spel.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik heb best wel zin in die game xD

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  3DRealms is een werkgever naar mijn hart, doe ik ook altijd, 10% van de tijd werken, rest chillen en internetten zoals nu op evilgamerz. Dus eigenlijk heeft 3drealms maar 17 maanden aan het spel gewerkt.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box