Duik in het avontuur van De Smurfen 2 met launch trailer

thumbnail

Ubisoft maakt bekend dat De Smurfen 2 de videogame, gebaseerd op de gelijknamige film, vanaf nu verkrijgbaar is! De game is te spelen op Xbox 360, PlayStation 3, Wii en Wii U. Voor Nintendo DS komt er een speciale versie uit waarin de game verandert in een interactief boek met een collectie van verschillende mini-games. Deze DS-versie is beschikbaar op dezelfde datum als de andere versies.

De Smurfen 2 de videogame is een action-adventure platformer waarin spelers in de huid kruipen van één van de negen Smurfen uit de film, waaronder Lolsmurf, Smurfin en Brilsmurf. Fans spelen tijdens de game vijf Smurfen vrij en doorlopen 30 levels in zes verschillende omgevingen. Als Smurf begint het avontuur in Parijs en het Betoverde Bos om vervolgens omgevingen exclusief voor de game te ontdekken, zoals het Spookachtige Bos, de IJskoude Toendra en de Hete Jungle. Onderweg ontmoeten en verzamelen spelers 20 verschillende Smurfen en sturen zij deze Smurfvrienden naar het Smurfendorp. Maar ook het kwaad is aanwezig in de magische wereld van De Smurfen 2. Fans komen tegenover 12 verschillende vijanden en zes bazen te staan en moeten vijanden als Azraël, Gargamel en zijn Stouterds verslaan.

Het hele avontuur is in coöp te spelen tot wel vier spelers. Exclusief voor de Wii U is het echter mogelijk om als vijfde speler mee te doen met de actie. Via de GamePad spelen fans met Robotsmurf, helpen zij vrienden en laten zij speciale items achter.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box