Duik in een andere wereld met de trailer van Endless Ocean Luminous

thumbnail

Duik diep in een uitgestrekte onderwaterwereld vol leven, schatten en mysterie wanneer Endless Ocean Luminous op donderdag 2 mei 2024 verschijnt voor de Nintendo Switch. Bekijk de trailer Duik diep in Endless Ocean Luminous  (Nintendo Switch) om alvast een kijkje te nemen in de Verborgen Zee en de bewoners ervan te ontdekken.

In de nooit eerder verkende Verborgen Zee kunnen spelers meer dan 500 bekende zeewezens ontdekken rond ondiepe koraalriffen, steile rotspartijen en ijzige gebieden, waarvan het uiterlijk met de tijd van de in-game dagen mee verandert. Ontrafel de mysteriën van de Verborgen Zee door te speuren naar begraven relikwieën, opmerkelijke omgevingen en bijzondere wezens. Spelers kunnen onderwater zelfs vrienden maken: nodig een mantarog uit om met je mee te zwemmen, of laat een kreeft meeliften op je tank.

Met zijn soundscapes en serene beelden, biedt Endless Ocean Luminous ontspannende gameplay en sensorische ervaringen met een open einde. Leden van Nintendo Switch Online kunnen ook samen met andere spelers onder water duiken. Begroet mededuikers met vriendelijke gebaren, duik samen steeds dieper en deel je ontdekkingen. Door vaker te duiken, krijgen spelers toegang tot nieuwe kleuren, stickers en gebaren voor hun duiker. De game bevat ook een gratis proefperiode van 7 dagen voor Nintendo Switch Online, zodat spelers de onlinefuncties van de game kunnen uitproberen.

Voor nog meer variatie kun je ook deelnemen aan speciale duiken. Deze evenementen vinden op bepaalde tijdstippen plaats en bieden kans op ongebruikelijke uitzichten en zeewezens.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx