DTM Race Driver: Create & Race naar de DS

thumbnail

Codemasters maakt het raceliefhebbers mogelijk om hun eigen circuits samen te ontwerpen met DTM Race Driver: Create & Race. Deze nieuwe racetitel, vol met de allersnelste race-disciplines, komt deze zomer naar de Nintendo DS.

DTM Race Driver: Create & Race is compleet nieuw en exclusief voor de Nintendo DS ontwikkeld. Het geeft spelers de mogelijkheid om met supersnelle sportauto’s in spannende wedstrijden op de meest prestigieuze parkoersen racen…Bovendien biedt de game de mogelijkheid om eigen circuits te ontwerpen met een uitgebreid bouwpakket.

Met de Stylus kunnen spelers elementen voor een parkoers selecteren en plaatsen. Denk hierbij aan haarspeldbochten, lange rechte stukken, tunnels, bruggen, kerbstones en chicanes. Ook de omgeving is volledig zelf in te tekenen: van bossen tot meren en van woonwijken tot industrieterreinen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het in je circuit plaatsen! Als alle stukken geplaatst zijn, kunnen spelers hun eigen parkoers testen en ervaren hoe de baan is met meerdere agressieve sportauto’s.

Naast de zogenaamde ‘track editor’ heeft de game ook nog eens 32 bestaande parkoersen – van Silverstone tot de Nürburgring – en 25 officieel gelicenseerde raceauto’s waaronder de Koenig GT, de AMG Mercedes C Klasse DTM en de Chevrolet Silverado Truck.

Met gebruik van de draadloze mogelijkheden van de DS kunnen spelers anderen uitdagen om zowel op de officiële tracks als de eigen gemaakte circuits te rijden. DTM Race Driver: Create & Race bevat de mogelijkheid om met maximaal vier spelers tegen elkaar vanaf één cartridge te spelen. Verder kunnen kampioenschappen en auto’s vrijgespeeld worden in de World Tour Mode en daarna gebruikt worden in online en ad hoc multiplayer-opties.

Word creatief en draai de allervetste racebanen in elkaar nu DTM Race Driver: Create & Race uit de pitstraat scheurt en deze zomer exclusief naar de Nintendo DS komt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx