DriveClub server-problemen houden aan

thumbnail

De serverproblemen met DriveClub houden tot dusver aan. Ontwikkelaar Evolution laat weten dat veel gebruikers problemen ervaren met het online spelen van de game. De servers worden op dit moment op diverse momenten overbelast. Wanneer een speler offline gaat, neemt een andere speler zijn of haar plaats in. Wanneer je eenmaal verbonden bent met de server, zouden de problemen zich niet of minder voor moeten doen. Het aantal online plaatsen is echter beperkt, waardoor verbinden vaak lastig is. De ontwikkelaar werkt op dit moment aan een oplossing.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  12 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Inderdaad #9, maar daar is Sony te pover voor. Dat geld van je PSN abbo gaat regelrecht naar alle andere falende divisies binnen dat bedrijf.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Neem gewoon een voorbeeld aan Bungie, die servers draaide vanaf dag 1 gewoon super! Geen problemen, op de nodige DDOS aanvallen na, maar daar kan niemand zich tegen wapenen

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  De xbotjes at fulltime force, hier. Och laat ze maar uitrazen. Ik vind de game echt supervet. Ik heb nog werk zat met de singleplayer. Komt wel goed met het online gedeelte, iedere game heeft daar problemen mee, kijk maar b.v. Destiny;)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Evolution Studios IS Sony. Het is een first party studio en ten tweede, BULLSH*T. Dit had lang en breed voor elkaar moeten zijn. Het is gewoon weer een belofte die niet wordt waargemaakt en dat na een jaar uitstel.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  @Gast boven me. Ten eerste zijn het niet de servers van Sony, maar de servers van de makers van Driveclub. Ten tweede krijgen de ps members hem nu eerst niet omdat de servers het nu al niet aan kunnen voor de mensen die net 70 euro hebben betaald. Dus logisch dat ze eerst wat servers erbij gaan zetten voordat ze de ps members de game gaan geven, die konden anders de game toch niet spelen. Heeft verder niks met Sony te maken. Het zijn niet hun servers, of sony die te weinig servers heeft neergezet.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Het is gewoon Sony. Die faalt al zo lang op online gebied. Het is inderdaad lachwekkend, maar ook DIEP triest dat je er nu voor moet betalen terwijl de service net zo slecht blijft.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Wat nog hypocriet eraan is, is het feit dat de volledige versie wel te downloaden is, alleen de gratis PSN versie niet. Je zou gaan denken dat ze dit express doen vanwege de slechte reviews en dan maar hopen dat mensen niet kunnen wachten en impulsief de game kopen. Smerige tactiek want je kan mensen niet wijs maken dat met een jaar uitstel, ze niet ff behoorlijk de online structuur hadden kunnen testen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Hebben ze soms 1 servertje staan op zolder ofzo. Dit is wel echt lachwekkend. De server/s konden het al niet aan voor de release van de game, toen alleen journalisten etc de game hadden. Echt echt echt echt lachwekkend.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Als je weet dat er x aantal exemplaren gepreorderd zijn en je weet hoeveel ps plus abonnees er zijn dat kan je toch wel weten hoeveel servers je moet voorzien om deze problemen te vermijden. Het is triest om te zien hoeveel keer hetzelfde probleem steeds weer terugkomt bij games en dat heeft enkel te maken met het maximaliseren van de winst.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Er zijn server problemen zoals helaas bij veel games zijn als deze gereleased worden, heeft niks met het uitstel te maken, uitstel was omdat de game nog niet af was en niet goed.


  Naar boven
  12
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx