DreamWorks Trollhunters: Defenders of Arcadia videogame komt in zomer 2020 uit

thumbnail

Bandai Namco Entertainment Europe, Outright Games en Universal Games and Digital Platforms stellen vandaag de aankomende release van een gloednieuwe videogame voor, DreamWorks Trollhunters: Defenders of Arcadia, dat op 25 september 2020 naar Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc (digital) komt.

Geïnspireerd op de populaire DreamWorks Animation en Emmy-winnende Netflix-serie van Academy Award-winnende filmmaker Guillermo Del Toro en ontwikkeld door de productieve game ontwikkelaar Wayforward, zal deze nieuwe platform action-adventure game deze zomer verschijnen met een all-star stemmencast waaronder de originele stemmen van Emile Hirsch, Charlie Saxton en David Bradley uit de show.

DreamWorks Animation’s Tales of Arcadia-trilogie bestaat uit Trollhunters, 3Below en de langverwachte nieuwe serie, Wizards, die later dit jaar op Netflix lanceert. De trilogie focust zich op het ogenschijnlijk gewone dorp Arcadia Oaks dat toevallig in het midden ligt van magische en mystieke lijnen dat het tot een knooppunt maakt van vele veldslagen tussen buitenaardse wezens, waaronder trollen, aliens en tovenaars. De nieuwe game, DreamWorks Trollhunters: Defenders of Arcadia, vertelt een gloednieuw verhaal dat zich afspeelt tussen de verschillende werelden uit de drie series en fungeert als een verhalende beat die de trilogie verenigt.

“DreamWorks Trollhunters: Defenders of Arcadia neemt spelers mee op een intrigerend en authentiek nieuw avontuur dat de belangrijkste pijlers van de serie, vriendschap, loyaliteit en fantasie, laat zien,” zei Jim Molinets, SVP of Production, Universal Games and Digital Platforms. “Het spel bouwt voort op het gedurfde en creatieve verhaal waar fans al jaren enthousiast over zijn en brengt de levendige wereld van Arcadia Oaks op leuke en verrassende manieren tot leven.”

“We zijn enorm vereerd om op zo’n integrale manier bij de franchise betrokken te zijn”, zei Terry Malham, CEO van Outright Games. “De Tales of Arcadia-trilogie onderscheidt zich in de wereld van streaming content, van het ongelooflijke talent dat erbij betrokken is tot de breedte van de content in de serie. Om onze game hier onderdeel van te laten zijn en samen te werken met een ontwikkelaar die zo bekend is als Wayforward om alles samen te brengen, is een droom die uitkomt voor ons.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x