Dragon Quest Monsters: The dark prince verschijnt op 1 december 2023

thumbnail

SQUARE ENIX maakt bekend dat DRAGON QUEST MONSTERS: THE DARK PRINCE op 1 december 2023 wereldwijd zal verschijnen voor de Nintendo SwitchDRAGON QUEST MONSTERS: THE DARK PRINCE laat spelers verschillende soorten monsters rekruteren en commanderen om een episch nieuw avontuur te beleven.

Bekijk hier de trailer waarmee de game werd aangekondigd: https://www.youtube.com/watch?v=IGZaYChuB28

Het hoofdpersonage in DRAGON QUEST MONSTERS: THE DARK PRINCE is Psaro, de demon prince, die vanwege een vloek geen schade aan monsters kan toebrengen. Daarom is hij gedoemd tot de rol van een Monster Wrangler, en vangt hij monsters om die voor hem te laten strijden. Het avontuur voert spelers door de fantastische wereld van Nadiria, waar de seizoenen regelmatig verlopen van lente naar zomer, winter en herfst. Hierdoor veranderen niet alleen de landschappen, maar worden ook nieuwe gebieden toegankelijk en kunnen spelers monsters tegenkomen die alleen tijdens een bepaald seizoen verschijnen.

Een van de krachtigste tools in het arsenaal van de speler is het vernieuwde synthese-systeem dat spelers gevangen monsters laat combineren om geheel nieuwe monsters te vormen. Zo kunnen spelers naar hartenlust experimenteren om uiteindelijk meer dan 500 monsters te verzamelen, inclusief oude favorieten uit de franchise, dark lords, en gloednieuwe wezens. Zodra spelers hun droomteam hebben samengesteld kunnen ze ook online krachtige monsters bestrijden, of het opnemen tegen andere Monster Wranglers van over de hele wereld.

DRAGON QUEST MONSTERS: THE DARK PRINCE verschijnt op 1 december 2023 voor de Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx