Dragon Quest Monsters: The Dark Prince is nu verkrijgbaar

thumbnail

SQUARE ENIX lanceerde vandaag DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince, de nieuwste role-playing game in de DRAGON QUEST MONSTERS-serie. DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince is nu wereldwijd verkrijgbaar, exclusief voor de Nintendo Switch, in winkels en digitaal via de Nintendo eShop.

In DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince neemt de speler de rol aan van Psaro, een monstertemmer die monsters moet rekruteren om ze voor hem te laten vechten in de fantasievolle wereld Nadiria, waar rivieren van bubbelende lava, mysterieuze oude ruïnes en torenhoge taartgebouwen hem wachten. In DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince kun je meer dan 500 unieke monsters bestrijden, rekruteren en trainen, en kun je genieten van online-gevechten, veranderende seizoenen en een vernieuwd synthese-systeem.

Wanneer spelers een “dream team” voor DRAGON QUEST MONSTERS hebben samengesteld, kunnen ze ermee online tegen de teams van andere monstertemmers strijden. Daarbij kunnen spelers voor het eerst in de serie deelnemen aan Quickfire Contests, massale competities waarbij de gegevens van 30 spelers worden gebruikt om automatisch slag te leveren. Daarnaast zijn er verschillende andere online-vechtstanden, inclusief Ranked Matches, Friend Matches en Multiplayer Tournaments, waarbij acht spelers het tegen elkaar opnemen in een knockout-formaat tot één van hen de top heeft bereikt.

De Digital Deluxe Edition van DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince bevat de volgende bonus-items:

 • The Mole Hole (inclusief het ‘Gothic Vestment’-kostuum): duik onder de grond voor een reünie met monstertypes waar je eerder vriendschap mee sloot. Je krijgt ook de kans om monsters te rekruteren die lastig zijn om via synthese te bemachtigen.
 • Coach Joe’s Dungeon Gym (inclusief het ‘Cake-Maker’s Clobber’-kostuum): Verken deze willekeurig gegenereerde kerkers en strijd tegen legioenen machtige monsters. Elke kerker heeft unieke regels die spelers dwingen hun party doordacht samen te stellen. Spelers die de eindbaas in de laatste kamer verslaan, worden beloond met zeldzame voorwerpen die spelers helpen steeds sterkere bondgenoten te kweken.
 • Treasure Trunks (inclusief het ‘Monstrous Mail’-kostuum): Elke keer dat je één van deze mysterieuze schatkisten opent, ontvang je een spannende beloning. Je moet wel steeds een tijdje wachten voordat je zo’n kist opnieuw kunt openen en de volgende spannende beloning op de lijst krijgt. Blijf ze openen om gegarandeerd een aantal waardevolle items in handen te krijgen!
 • Burgundy Gothic Vestment (Cosmetisch item)
 • Warrior’s Ring x1
 • Beastie Bites x10

De Standard en Deluxe Editions van DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince zijn nu fysiek en digitaal verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx