DOOM Eternal nu beschikbaar voor Nintendo Switch

thumbnail

id Software’s DOOM Eternal, dat voor vier prijzen genomineerd werd tijdens The Game Awards van dit jaar (Game of the Year, Action Game of the Year, Best Score en Best Audio Design), is nu beschikbaar voor Nintendo Switch. Ontwikkeld in samenwerking met Panic Button – de studio achter de Nintendo Switch ports van DOOM (2016), Wolfenstein II: The New Colossus, en Wolfenstein: Youngblood – kunnen spelers de epische, single-player campaign thuis of onderweg ervaren.

Ervaar de ultieme combinatie van kracht en snelheid in DOOM Eternal met de volgende sprong in first-person-gevechten, mogelijk gemaakt door idTech 7. Gewapend met een vlammenwerper op de schouder, een mes op de pols, verbeterde wapens, nieuwe vaardigheden en meer, ben jij de grootste demon slayer die er is.

Spelers hebben de mogelijkheid om hun mikken te verbeteren door Motion Aiming, een besturingsoptie waarmee je kunt richten met behulp van gyro controles. De optie kan worden gebruikt in combinatie met de joystick voor de perfecte mix van onderdompeling en nauwkeurigheid.

Spelers kunnen hun skills ook op de proef stellen in BATTLEMODE, een 2 vs. 1 online multiplayer modus. Een tot de tanden gewapende DOOM Slayer gaat de strijd aan met twee door spelers bestuurde demonen, die het moeten uitvechten in een best-of-five round match.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box