DOOM 3 VR Edition is vanaf nu beschikbaar

thumbnail

DOOM 3: VR Edition is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation VR. DOOM 3: VR Edition is ontwikkeld door Archiact in samenwerking met id Software en transformeert de actie-horrorshooter in een supersnelle VR-ervaring.

Bekijk de nieuwe DOOM 3: VR Edition Launch Trailer: https://youtu.be/Mv8owuSqrQI

Complete en verbeterde DOOM 3-ervaring
Met zowel DOOM 3 als diens uitbreidingen – Resurrection of Evil en The Lost Mission – herwerkt DOOM 3: VR Edition id Software’s horror-action classic voor de PSVR-technologie. Vind de waarheid achter de duistere experimenten van de UAC en vecht tegen demonische wezens in angstaanjagende omgevingen. Hanteer een arsenaal aan iconische wapens met nieuwe textures, shaders en geluidseffecten, terwijl je probeert te overleven tegen de krachten uit de hel. Dat allemaal verspreid over meer dan 15 uur aan bloedstollende actie.

Verfijnd voor VR
Dompel jezelf dieper onder in de terreur dankzij geheel nieuwe verbeteringen voor virtual reality. Zo is er head tracking om door hoeken te kijken, hengelschoten met je zaklamp-gemonteerde wapens, 180-graden quick-turn-functionaliteit om sluipende demonen te snel af te zijn en een display op je pols om je gezondheid, bepantsering en munitie bij te houden.

AIM Controller-ondersteuning
Neem het krachtige, demonen-mollende wapenarsenaal in eigen handen met volledige AIM-controllerondersteuning. Gebruik de precisie van de AIM-controller om de perfecte headshot te maken, controleer eenvoudig hoeken of schiet blindelings vanuit dekking en ontwijk aanvallen zonder je vinger van de trekker te halen.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  264
  16 dagen geleden

  Ik heb helaas geen Playstation.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box