Doe mee met Sarah Michelle Gellar en Diablo in hun zoektocht naar de Vampire Hunters

thumbnail

In de schaduwen van Diablo IV: Season of Blood heeft de strijd van de ondoden een spannende wending genomen: Vampiers zijn ontsnapt uit de diepten van de hel en zijn geïnfiltreerd in Sanctuary. In deze barre tijden is Diablo samen met Sarah Michelle Gellar op zoek gegaan naar echte Vampierjagers die de mensheid zullen verdedigen tegen bloedzoekers en nightwalkers.

Dappere zielen worden uitgenodigd om hun vaardigheden te tonen en hun waarde te bewijzen door clips in te sturen die hun jachtvaardigheden tegen de krachten van de duisternis laten zien. Of het nu gaat om het slimme gebruik van knoflook of andere onconventionele talenten, echte vampierjagers worden aangemoedigd om creatief te zijn in hun audities voor vampierjagers. Iedereen heeft het potentieel om jager te worden, maar er kunnen er maar drie uitverkoren worden, die persoonlijk door Gellar worden uitgekozen.

Gellar zegt tegen alle hoopvolle kandidaten: “Ik weet uit eerste hand hoeveel kracht er nodig is om het op te nemen tegen het bovennatuurlijke. Nu, samen met Diablo IV, moedigen we je aan om je verbeelding te laten zien en het vreemde te omarmen dit griezelige seizoen! Jullie audities kunnen het keerpunt zijn dat we zoeken in onze strijd tegen de bescherming van de mensheid. Ik kan niet wachten om jullie unieke geest te zien schitteren in jullie inzendingen en deel uit te maken van de identificatie van onze ware jagers.”

Finalisten krijgen niet alleen de eer om de hele mensheid te beschermen, ze worden ook beloond met een op maat gemaakte Vampire Hunting Kit, een persoonlijke brief van Sarah zelf en Battle.net credits. De inzendingen zijn nu open. Stuur je unieke audities voor het jagen op vampieren naar #DiabloHunters op Instagram, TikTok of X. Kijk hier voor meer informatie.

Diablo IV is het volgende deel in de genrebepalende serie van Blizzard Entertainment, uitgebracht op 6 juni 2023. De game is verkrijgbaar voor pc, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4. Season of Blood is het tweede seizoen van de game en richt zich op het verhaal van vampiers die de donkere gotische wereld van Sanctuary binnendringen. Diablo IV werd gelanceerd met lovende kritieken en werd Blizzard Entertainment’s snelst verkopende game aller tijden. Binnen vijf dagen na de lancering overschreed Diablo IV de grens van 666 miljoen dollar.

Om deel te nemen:

 • De wedstrijd is geopend van maandag 30 oktober om 14:00 uur tot donderdag 2 november om 20:00 uur.
 • Je moet 18 jaar of ouder zijn, aan alle toelatingsvoorwaarden voldoen en in een bevoegd rechtsgebied wonen. Zie de officiële regels op diablovampirehunters.com.
 • Deelnemers moeten video-inzendingen van minimaal 10 seconden insturen op Instagram, TikTok of X.
 • Moeten de toepasselijke Diablo social media handle taggen op het platform en ook de hashtag #DiabloHunters gebruiken
  • Instagram: @playdiablo
  • X: @diablo
  • TikTok: @diablo
 • Uit alle inzendingen worden 10 halve finalisten geselecteerd op basis van:
  • naleving van de wedstrijdregels
  • Creativiteit
  • Relevantie voor vampierenjager thema

Drie winnaars worden persoonlijk geselecteerd door Sarah Michelle Gellar

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2472
  1 maand geleden

  Lang niks meer wat van haar gezien naast destijds natuurlijk Buffy.Vind het leuk dat ze er nog de lol in ziet van al dat horror gedoe.Ga zelf niet mee doen,Maar ben wel benieuwd naar de inzendingen en de uiteindelijke winnaar.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx