Dissidia Final Fantasy NT vanaf 30 januari verkrijgbaar

thumbnail

Final Fantasy maakt dit jaar een bijzonder uitstapje. In DISSIDIA FINAL FANTASY NT kunnen gamers met hun favoriete FINAL FANTASY-personage spelen, elk met hun eigen unieke speelstijlen en persoonlijkheden. Welkom in de epische wereld van Dissidia Final Fantasy NT!

Wie is het sterkte, snelste en slimste personage uit het Final Fantasy-universum? Vanaf 30 januari kunnen PS4-bezitters die vraag beantwoorden. Met Dissidia Final Fantasy NT presenteert de bekende franchise zich op een compleet nieuwe manier. In Dissidia Final Fantasy NT betreden 28 legendarische Final Fantasy-helden en schurken, van Lightning tot Cloud en van Sephiroth tot Kefka, het strijdtoneel. Dit doen ze niet in de bekende setting van één tegen één matches, maar in unieke, strategische 3-vs-3 gevechten. Dit resulteert in een aaneenschakeling van epische en ‘over de top’-momenten. Deze zijn herkenbaar als Final Fantasy maar voelen tegelijkertijd nieuw en fris.

Dissidia Final Fantasy NT voor PlayStation 4 is gebaseerd op de immens populaire game uit de Japanse arcadehallen en is de ultieme versie van de game. Ontwikkelaar SQUARE ENIX heeft niets aan het toeval overgelaten. Dissidia Final Fantasy NT is gemaakt door de vechtgamestudio Team NINJA van KOEI TECMO GAMES. Het resultaat is een Final Fantasy-ervaring als nooit tevoren.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  oftewel het is hack en slash game zonder verhaal niet mijn soort spel


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx