Disney Lorcana Trading Card Game is nu beschikbaar

thumbnail

Ravensburger, gerenommeerde uitgever van bekroonde bordspellen, speelgoed en puzzels van hoge kwaliteit, heeft vandaag aangekondigd dat Disney Lorcana: The First Chapter,  de eerste set van het langverwachte trading card game (TCG) Disney Lorcana Trading Card Game 1 september lanceert bij verscheidene winkels in het hele land. Het langverwachte spel werd 18 augustus 2023 officieel eerst gelanceerd bij gespecialiseerde TCG winkels en spellenwinkels.

“De verwachting voor de lancering van Disney Lorcana TCG was buitengewoon en bevestigt onze overtuiging dat dit een enorm en orgineel innovatief concept is, dat zal helpen de handel in Trading Card Games naar een heel nieuw level te tillen,” aldus Gill Archer, VP Licensing, Hardlines EMEA bij The Walt Disney Company. “Ravensburger is al lang een partner van ons en wij zijn verheugd dit nieuwe product op de markt te brengen. We hebben al een fantastische reactie gezien toen we de game in de gespecialiseerde winkels lanceerden, waaronder de iconische Londense Disney Store in Oxford Street. Wij hopen dat nieuwe en bestaande Disney fans in de EMEA regio volledig geïnspireerd zullen worden door de wereld van Disney Lorcana TCG.”

“Het afgelopen jaar hebben spelers ons gestimuleerd met hun enthousiasme. Nu Disney Lorcana in de schappen ligt, zijn de reacties van mensen over de hele wereld overweldigend, zelfs onze wildste voorspellingen voor de verkoop zijn overtroffen,” zegt Filip Francke, Global Head of Games bij Ravensburger. “We zijn dankbaar voor het vertrouwen van Disney in Ravensburger en hun samenwerking en steun om dit spel zo goed mogelijk te maken. We hopen dat iedereen – Disney fans, TCG spelers en nieuwkomers –  het plezier en de magie voelt die we in elk facet van de spelervaring hebben gelegd.”

De Disney Lorcana TCG is een gloednieuwe trading card game (TCG) dat zich afspeelt in het wonderlijke rijk van Lorcana, waar spelers de rol van Illumineers op zich nemen en magische inkt gebruiken om een team van Disney personages op te roepen, bekend als glimmers, die zowel op bekende als fantastische manieren verschijnen. Disney Lorcana TCG is zo ontworpen dat het eenvoudig te leren is en uitnodigend voor TCG nieuwkomers, terwijl het toch strategische diepgang biedt voor ervaren spelers. Het spel bevat ook meer dan 200 originele Disney-artworks waar verzamelaars en Disney fans dol op zullen zijn.

Disney Lorcana TCG speelkaarten zijn op verschillende manieren verkrijgbaar:

 • Drie Disney Lorcana TCG starter decks, elk met een kant en klaar gamedeck en snelstartregels, evenals een lore teller, spelfiches en een willekeurig booster pack
 • Disney Lorcana TCG booster packs met elk 12 willekeurige spelkaarten, inclusief één folie kaart en twee kaarten met zeldzaamheid, superzeldzaam of legendarisch
 • Disney Lorcana TCG’s gift set bevat twee verzamelbare oversized folie kaarten en twee speelbare folie kaarten, met daarbij speelfiches en vier booster packs
 • De Illumineer’s Trove is de ultieme schat voor zowel verzamelaars als spelers. Het bevat een full-art opbergdoos, twee full-art deck dozen, acht booster packs, een premium spelershandleiding en schade tellers.

Om spelers nog meer onder te dompelen in de spelervaring, zijn er nu ook playmats, card sleeves, deck boxes en card portfolios met Disney Lorcana TCG-kunst verkrijgbaar. Meer informatie over de productlijn is te vinden op DisneyLorcana.com. Disney Lorcana TCG producten zijn geschikt voor spelers vanaf 8 jaar.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx