Dinosaurus: Strijd der Giganten op 30 oktober

thumbnail

Dus jij dacht dat de Dinosauriërs waren uitgestorven? Op de DS kun je de allergrootste beesten uit de geschiedenis weer springlevend en oppermachtig maken. Met Dinosaurus: Strijd der Giganten kom je meer dinosauriërs tegen dan in Jurassic Park. Je kunt 26 verschillende dino’s kiezen uit de zes belangrijke dinosaurussoorten. Van de machtige T-Rex tot de lievige Brontosaurus, de stekelige Stegosaurus of de gehoornde Triceratops: wie weet wordt jouw dinosaurus wel de sterkste uit de prehistorie!

Zorg dat je dinosaurus gezond blijft, door water en eten te vinden en zijn wonden te verzorgen na een gevecht. Je kunt je dinosaurus helemaal naar jouw wens maken, door eieren te winnen tijdens gevechten. Met deze eieren kun je jouw dinosaurus een andere kleur, stekels of veren geven.

Een innovatief en intuïtief combat-systeem houdt rekening met het doorzettingsvermogen van de speler en de moeilijkheidsgraad past zich hier automatisch op aan. De waanzinnige 3D graphics behoren tot de beste die ooit voor het Nintendo DS systeem zijn gemaakt.
Verken de 9 uitgebreide omgevingen, die ieder een andere uitdaging vormen en onbekende gevaren bevatten. Dinosaurus: Strijd der Giganten bevat drie verschillende game-modes:

– Avontuur
– 1-op-1 Quickmatch
– Multiplayer ( hierin daag je tot wel 8 vrienden tegelijkertijd uit voor een spectaculair dinosaurusgevecht).

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x