Diablo IV Season 4: Loot Reborn verschijnt 14 mei

thumbnail

Op 14 mei komt onze grootste update tot nu toe naar Diablo IV! In Season 4: Loot Reborn brengen we veranderingen die zo groots zijn dat ze beschikbaar zijn in de Eternal Realm (niet alleen in de Seasonal Realm). Het voornaamste thema van deze updates zijn ingrijpende item updates en nieuwe ervaringen voor Helltide, plus de mogelijkheid om samen te werken met de Iron Wolves in hun strijd tegen de demons of Hell.

Of je nu enthousiast bent om een nieuw seasonal character te maken of op zoek bent naar manieren om je eternal character krachtiger te maken, Season 4 heeft voor ieder wat wils. Met nieuwe manieren om items te gebruiken en aan te passen en nieuwe activiteiten om te verkennen in endgame, kun je je kracht vergroten en een build optimaliseren die bij jouw speelstijl past.

SEASON 4: LOOT REBORN

 • Updates voor itemisering: de manier waarop spelers items gebruiken is fundamenteel veranderd om het bestaande itemiseringssysteem te verbeteren. Base affixes zijn verminderd en worden eenvoudiger. Het doel is om het voor spelers makkelijker te maken om items te doorzoeken en te bepalen of ze nuttig zijn, waarna het item kan worden geüpgraded en aangepast om bij een specifieke build te passen.
 • Tempering: een nieuw systeem waarmee spelers gevonden gear kunnen aanpassen. Om Tempering te gebruiken, ga je naar de smid en kies je een recept om te tempereren. Een willekeurige affix van dat recept wordt dan aan de gear bevestigd. Spelers kunnen recepten vinden uit bijna alle content in Sanctuary.
 • Codex of Power: de Codex heeft een grote verandering ondergaan op basis van feedback. Vanaf nu wordt elke legendarische toegevoegd aan de Codex of Power, zodat spelers continu de beste versie van die legendarische op hun gear kunnen inprenten. Spelers hoeven niet langer aspect crystals mee te nemen in hun inventaris.
 • Greater Affixes: een nieuw en zeldzaam type affix zal beschikbaar zijn in de vorm van Greater Affixes en kan worden gevonden in Ancestral drops in World Tier 4. Deze Greater Affixes hebben grotere waarden dan wat normaal beschikbaar is voor die affix.
 • Masterworking: als een speler eenmaal een item heeft met alle affixen die hij wil, kan hij het proces doorlopen om die affixen te upgraden naar nog hogere waardes. Als een speler het gevoel heeft dat zijn build compleet is en hij de beste items heeft, kan hij zichzelf testen in the Pit.
 • The Pit: spelers die hun build hebben gemaximaliseerd, kunnen dit nieuwe end game systeem uitdagen en zeldzame craftingmaterialen vrijspelen om hun uitrusting verder te masteren.
 • Helltides: de Helltides worden dit seizoen uitgebreid met allerlei nieuwe activiteiten. Spelers zullen nu meer cultists tegenkomen die demonen oproepen en doomsayers die zijn gemaakt van ongelukkige mensen die in the tide terecht zijn gekomen. Als je lang genoeg weet te overleven in de vernieuwde Helltides, moet je het opnemen tegen de Hellborn, voormalige helden van Sanctuary die zich hebben aangesloten bij de demons of Hell. Schakel deze Hellborn uit om materialen te verdienen waarmee je Accursed Rituals kunt uitvoeren.
 • Accursed Rituals: dit zijn mislukte rituelen van cultists die spelers kunnen activeren om demons en monsters aan te trekken voor een totale strijd. Overleef de aanval van demons en je krijgt bezoek van de Blood Maiden, een gloednieuwe minibaas van Helltide en de ultieme challenge in deze nieuwe ervaring.
 • Iron Wolves: de Iron Wolves hebben de strijd tegen Hell opgenomen en zijn op zoek naar het hoofd van de Blood Maiden. Sluit je bij ze aan en doorloop de seizoensgebonden activiteiten van Call of the Wolves om eer te verdienen. Met deze eer krijg je toegang tot beloningen die je seizoensgebonden reis krachtiger maken.
 • Livestream: op 2 mei kun je weer een Developer Livestream bijwonen, waarin een paar van onze Diablo IV-ontwikkelaars dieper ingaan op de learnings van de eerste Public Test Realm (PTR).

Meer informatie over Season 4: Loot Reborn vind je hier.

Meer details over de aankomende livestream vind je hier

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx